Småfolk i storlek 74!

Publicerat: 2014-05-18 Kl: 21:39:53 | I kategori: Barnkläder |





Gud vilken härlig dag vi har haft, äntligen värme och sol! Men ingen kamera har jag haft idag så det får bli ett inlägg om barnkläder istället. Elsa har storlek 62/68 i kläder just nu men vissa kläder i 62 börjar bli lite tighta, så nu är det dags att tvätta upp kläderna i storlek 74 tänkte jag!  Dessa fina bodys köpte jag på rean i vintras, jag gillar ju att köpa upp mig på större storlekar när jag hittar billiga fina kläder så att man slipper köpa allt på en gång när det ska bytas storlek! Men eftersom storlek 74 nog kommer att användas i sommar så kanske det var onödigt att köpa långärmade, men man vet ju i och för sig aldrig med den svenska sommaren. Blir det en varm sommar så hade vi kvar några enstaka kortärmade bodys från Alva, annars får jag väl uppdatera garderoben igen!

Alla bodys på bilden kommer från Småfolk, jag vet att jag är nästintill besatt av dem men jag kan verkligen inte få nog av alla fina mönster. Dessa bodys köpte jag jättebilligt från nån norsk webshop, runt 80 kr st tror jag att jag betalade och nypriset ligger på 199.




Den vänstra bodyn är begagnad och köpt på tradera så det är en äldre kollektion, men de andra är från vinterns kollektion.



Dessa lejon tyckte jag var så fina så det fick bli en i varje färg!


Ikväll avslutas förresten min giveaway i samarbete med just Småfolk, två vinnare vinner tre plagg vardera så var gärna med och tävla här!

 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Så söta :)

2014-05-18 @ 21:40:20
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: Lisen

Jättefina!! Underbart med fynd! Jag kommer absolut handla på rea till vår tös och bunkra upp med storlekar👍 Roligt när man får så mycket mer för pengarna👍

2014-05-18 @ 23:00:00
URL: http://www.nattstad.se/LISSEBO
Postat av: Karin

så söta kläder! Om man haft barn själv hade ja inte tvekat på kläder i det stuket :)

2014-05-19 @ 06:30:24
URL: http://karinlygnersjo.blogg.se
Postat av: Jullan

Den blommiga är verkligen jättefin, den med ankor har jag oxå :) Ubergullig!

2014-05-19 @ 20:34:20
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0