Blafre design

Publicerat: 2011-03-20 Kl: 08:32:00 | I kategori: Inredning -Barnrum |



Eget kollage med bilder lånade från Busfröt


För några månader sedan skrev jag ett inlägg om det fina papperet från Blafre design, men då jag inte kommit på vad jag skulle använda det till så gjorde jag aldrig någon beställning. Nu när jag kommit på det så är det tydligen slut överallt vilket jag blev lite sur över, men som tur är så finns det så mycket annat fint från Blafre design! Påslakansetet hade jag köpt med en gång ifall det funnits i mönstret med de rosa rådjuren som finns på vissa av deras prylar, och alla förvaringsburkar och de små väskorna är ju helt underbara och skulle gärna få flytta in i Alvas rum! Allt går att köpa hos Busfröt.
.
.
Missa inte min tävling som jag har tillsammans med Busfröt där du kan vinna ett presentkort på 400 kr på Nova star! Tävlingen hittar du här!

Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Blafre har supermycket fint! Älskar verkligen retrostuket dom har på sina saker! :) massor som hade gjort sig fint på Alvas rum! Jag börjar få lite klarhet över hur jag vill ha det i barnrummet. Nu när jag med säkerhet vet att det är en pojke också så :)

2011-03-20 @ 10:23:46
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Åh så fina ängkläderna med robotarna var! Det skulle vara något för Edvin .. ska vara med och tävla sen. Vill inte missa!! :)



Ska fixa med awarden sen ikväll. Har haft fullt upp med rackarunge och snorbebis här hemma :)



Kram!

2011-03-20 @ 10:41:39
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Tessa- Mathilda & Melvins mamma

Åh vilken fin blogg du har!!!!

2011-03-20 @ 17:43:22
URL: http://tessa84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0