Tips om 25 % rabatt på hemsortimentet!

Publicerat: 2018-01-22 Kl: 12:14:00 | I kategori: Inredning |


Inlägget innehåller reklam för Ellos
 
 
 
 
Jag skrev om mina favoriter från Ellos nyheter förra veckan, men då missade jag att de hade fått in dessa underbara dynor i sammet så här kommer ytterligare ett tips!
 
***********************************************************************
 
Ellos har dessutom 25 % rabatt nu på hemsortimentet med koden 375710 ända till den 29/1, och det gäller både på dynorna ovan samt de tjockare dynorna i linne som jag tipsade om i förra inlägget och som Alva har i sin nya myshörna!
 
***********************************************************************
 
Jag blir jättesugen på att beställa hem den puderfärgade, tror den skulle bli fin i myshörnan till de grå dynorna vi har. Lite prinsessan på ärten känsla kanske med många dynor men ändå så mysigt ♥
 
Klicka här för att komma direkt till dynorna ovan!
 
 
Villkor för 25 % rabatt på Ellos hemsortiment: *Villkor (375710): Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter och inomhusbelysning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2018-01-29. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Tolix och Marimekko är undantaget rabatten. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0