Ny tapet i Alvas rum!

Publicerat: 2018-01-11 Kl: 20:04:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |


 
 
I höstas deltog vårt företag Little venue på Noliamässan här i stan, och då inredde vi två barnrum varav det ena med den underbara tapeten Blossom från Mr Perswall. Sen dess har jag velat tapetsera den här hemma men det har varit lite svårt att hitta en passande vägg. Men med lite ommöblering och nya ideer så gick det fint, och nu hänger den äntligen uppe på Alvas vägg ♥
 
Sänghimmeln kommer från Numero74 och har färgen Dusty pink.
 
 
 
 
Vi har inte tapetserat själv men det ska tydligen vara enkelt då alla bitar är markerade vart man ska klippa av eftersom den är måttbeställd efter väggen. Tror det tog max en timme för tapetseraren att sätta upp den och då är Alvas vägg ganska stor och högt i tak!
 
 


 
Tapeten skulle torka nån timme men jag var såklart tvungen att slänga dit lite grejer bara för att föreställa mig lite hur det kommer att se ut. Hela rummet måste möbleras om för att det ska funka med tapeten så de kommande dagarna/veckorna lär det bli en hel del att fixa i rummet vilket ju är det allra roligaste!
 
De underbara madrasserna kommer från Ellos och ni kommer direkt till dem HÄR! Detta är färgen grå men de finns i flera olika färger, jag såg tex att det hade kommit en ny rosa färg också! Supermysiga är de allafall och tror att kuddhörnan kommer att bli mer använd nu med dessa.
 
 
 
 
Det är som sagt inte klart i rummet än utan det mesta av hennes saker ligger i högar i hallen utanför rummet. Men man ser iallafall hur hela väggen ser ut ♥ Nu ser jag fram emot att fixa klart i resten av rummet, älskar att få göra om i barnrummen!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida - Vita Villan

Men så fint! Älskar tygkänslan i den. Blir så varmt och mjukt intryck.

Svar: Tack snälla! Ja den är verkligen fantastisk och ser verkligen ut som tyg, Alva trodde till och med att den var mjuk som tyg när hon såg den :)
Elin

2018-01-12 @ 07:10:47
URL: http://viitavillan.se
Postat av: Joanna- Livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så fint

Svar: Tack snälla :)
Elin

2018-01-12 @ 20:43:49
URL: http://www.joannahalvardsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0