Gult är inte fult!

Publicerat: 2017-05-07 Kl: 20:45:52 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Alvas rum har varit väldigt pastelligt ända sen hon föddes för sju år sedan (herregud vad tiden går!?) men det senaste året sen vi flyttade till radhuset har det smugit in lite senapsgult också även om det fortfarande är mycket pastell!

Den guldgula sänghimmeln kunde jag bara inte motstå trots att hon redan hade en grå och vit, men tycker det känns kul att kunna byta lite efter humör! Den här sänghimmeln hängde över sängen när jag köpte den men nu har den alltså flyttat till myshörnan istället vilket jag nästan tycker blev ännu bättre.





Det senaste gula tillskottet är den här underbara giraffen som är en nyhet i vår webshop Little venue, ni hittar den här. Även den grå matchande kudden med gula pompoms finns hos oss ♥
 


Skåpet från Ikea får jag många frågor om, det är Ivarskåp som jag har vitbetsat med Ikeas egen bets utblandat med vatten för att få det i en ljusare nyans. Sen har jag målat molnen på frihand med vanlig pensel och vit målarfärg. När jag tröttnar på moln så är det enkelt att måla över med vitt eller nån annan färg!
 
Alva har skåpen som är 30 cm djupa och jag tycker ändå att det får plats rätt mycket saker. Hon har alla böcker i skåpet och även en massa förvaringsburkar med småprylar och sånt men större leksaker får däremot inte plats så då passar det nog bättre med det djupare skåpet som är 50 cm. Det har vi i vardagsrummet och det slukar verkligen a l l t !

De runda tavlorna i trä med päron och äpple-motiv är några av mina favoriter som vi säljer i webshopen, de kommer från ett spanskt märke som vi är ensamma i Sverige om att sälja och ni hittar dessa och många fler motiv av dessa runda tavlor här.


 

Man kan aldrig få för många kuddar va?! Den prickiga och med hjärtan har jag beställt från Society6, den grå i bakgrunden är från Hm Home och resten är från Little venue.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0