Midsommar 2017

Publicerat: 2017-06-24 Kl: 21:57:16 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |





Trots att jag var osäker på att vi ens skulle kunna fira midsommar pga att både jag och barn varit rätt sjuka i veckan så blev det en väldigt mysig dag till slut! Vi firade på Mickelbo gård några mil utanför stan, tycker det är så bra där för barnen med alla djur och nu till midsommar hade de ordnat med traditionellt midsommarfirande.
 
 


Jag tycker att det är jättekul att träffa kamelerna, men även om barnen också gillar dem så slår de inte favoriterna marsvinen och kaninerna - Alva skulle kunna sitta i timmar med dem i knät om hon fick bestämma!



Lyckan för Elsa att också få hålla en gosig kanin i knät ♥ Alva satt även och höll i små råttor och möss, hennes högsta önskan är att få ett litet husdjur men det får vänta några år tills Elsa är större.

 
Första gången Elsa red på en häst själv och hon tyckte det var jättekul! Hon har blivit så stor och vill såklart göra allt som Alva gör.
 


I slutet var det foderrunda, då fick alla barn åka med på släpet och mata djuren vilket Alva hade sett fram emot hela dagen! Det fanns bland annat alpackor, kamelerna, getter, fåglar, grisar, jakar och hästar
 
 
Efter Mickelbo gård åkte vi till mina föräldrar för grillmiddag! Alva och sin mormor band kransar ihop och min pappa hade byggt en liten midsommarstång som vi dansade kring ♥

 
Förrätten! Maten var extra god då jag varit jätteförkyld med bihåleinflammation och inte haft någon smak eller lukt på flera dagar, men mitt på midsommarafton kom smaksinnet tillbaka så det var ju väldigt bra tajming!
 


Mina fina midsommartjejer ♥ De matchade i enhörningsklänningar från Mini rodini, just dessa är mina favoriter från senaste kollektionen. Hoppas att ni alla också hade en härlig midsommar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0