Nyårsafton 2016

Publicerat: 2017-01-03 Kl: 22:47:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |




Hoppas att ni alla hade en fin nyårsafton och en bra start på det nya året! Vi firade tillsammans med fina vänner och hade så himla trevligt, barnen lekte och hade kul och sen sov vi alla över. Vi var hos min vän Anna i deras nybyggda (supersnygga) hus och det var dekorerat så fint i silver, vitt och svart.



Vi delade upp oss och gjorde en rätt var, jag hade hand om förrätten vilket blev samma som säkert 90 % av resten av Sverige åt men det är ju såå gott - Toast med skagenröra och avocado. Andreas som är vegetarian fick samma men med avocadobitar istället för räkor i röran och den blev också väldigt god!



Mika och Alva, de tyckte att det var så roligt att fira ihop och speciellt att Alva fick sova över!



Huvudrätten som värdparet gjorde var supergott kött tillsammans med en slags potatiskaka med västerbottens ost och olika såser.



Elsa gillade barnens efterätt, glass med strössel och chokladsås funkar alltid!



Vi vuxna åt istället två olika mousser som Lovisa gjort,  en med choklad och maräng och en med vit choklad och hallon, alltså mums!



Morgonen efter då alla småtjejer såg barnprogram och åt välling i soffan, så gulliga ihop och de tycker verkligen att det var jättekul att få vakna ihop och kliva upp och leka (blev ingen sovmorgon alltså hehe..)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0