Ny tavelvägg från Desenio!

Publicerat: 2017-12-12 Kl: 18:44:55 | I kategori: Hemma hos oss |


I samarbete med Desenio
 
 
 
I samarbete med Desenio så får ni rabatt på deras sortiment - Koden "ELINOCHALVA" ger 25% rabatt hos Desenio mellan 12-14 Dec *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.
 
Jag har länge tänkt göra en tavelvägg i vardagsrummet och nu är det äntligen färdigt! Alla prints kommer från Desenio och jag blev supernöjd. De har väldigt många olika fotoprints att välja mellan i deras sortiment så det tog ett bra tag innan jag bestämt mig för vilka prints och storlekar jag skulle beställa. 
 
 
 
 
Jag gillar ju att vara förberedd så jag skissade faktiskt först på ett papper vilka olika storlekar på ramar jag ville ha och ungefär hur jag skulle hänga dem, och sen började jag kolla på vilka motiv jag gillade bäst genom att kolla igenom kategorin fotokonst.

Det blev svartvita prints rakt igenom och det var det jag ville ha till vardagsrummet, men det blir garanterat fler prints till övriga rum i huset så nästa gång ska jag köra på lite mer färg!
 

 
 
 
 
 
Här ser man en närbild på alla prints. För er som är sugna på någon av samma så heter de Bird sky (50x70 cm), Angel wings (30x40 cm), Dreamer B&W (40x50 cm), Love warrior Dogma (30x40 cm) och Dancer one (21x30 cm). De har även bra pris på ramar så jag beställde de flesta av ramarna också då jag ville ha likadana svarta!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0