På Noliamässan med Little venue

Publicerat: 2017-08-22 Kl: 18:39:00 | I kategori: Inredning |


 
 
Förra hösten fick vårt företag Little venue vårt första inredningsuppdrag, vi anlitades att bygga upp inspirationsytor i form av fyra barnrum på en barnmässa här i Umeå som hetter Nolia kids. Just innan sommaren fick vi återigen förfrågan från Nolia om att delta på höstens Noliamässan som är Norrlands största mässa med ca 100 000 besökare, och ganska snabbt bestämde vi oss för att delta.
 
Vi visste att det skulle bli tufft, mässan pågick i 9 hela dagar och eftersom vi bara är två stycken som driver företaget så var vi tvungen att vara på plats själva hela tiden plus att det tog några dagar att bygga upp montrarna men trots att vi var helt slut efteråt har det varit så skoj! 
 

 
 
Rum nummer ett tapetserade vi med den fantastiska tapeten Blossom från Mr Perswall. Jag är så himla sugen nu på att tapetsera den här hemma med, men har inte helt kommit på vilken vägg den skulle passa så vi får se här framöver vad som händer!
 
De flesta produker vi har stylat med kommer från vår egen webshop Little venue, men inte möbler och vintageprylar (som är min kollega Maries som hon fyndat på loppis) utan vi ville inte bara visa produkter vi säljer utan mer inspirera och visa på hur vi kan inreda nu när vi erbjuder inredningstjänster både lokalt och på distans! Så ni som är sugna på att få hjälp att inreda ett tex ett barnrum kan kika mer på vår hemsida angående priser, eller maila oss ♥
 
 


 
Den runda hyllan från Ferm living är en favorit, passar både barnrum och vardagsrum! Ni hittar även lammlampan, prickig kudde, rund bonad och miniprints i vår webshop.
 
 
 
 
Svantofflorna är också en favvo, så fina både att ha som prydnad nedanför sängen när de inte används och kul för barnen att gå runt med då det är små bjällror som låter. Elsa älskar dem!
 
 
 
 
Här ser man rummet från andra sidan, vi målade båda sidoväggarna ljusrosa i detta rum och i det andra rummet målade vi grått.
 
 
 
 
Förutom vår inspirationsmonter så hade vi en säljmonter där vi sålde lite produkter från webshopen. Superkul att så många av er var förbi och sa hej och shoppade, vi blev verkligen positivt överraskade av hur mycket vi sålde på plats och blev så glada att så många gillade vårt sortiment!
 
 
 
 
Rum nummer två tapetserade vi med den fina tapeten Seaside från Ferm living. De coola vintagestolarna är Maries men det mesta i rummet säljer vi annars i webshopen tex matta, tält, lampor, kuddar, förvaring mm.
 
 
 
 
Den fina kaninlampan Joseph är en av våra personliga favoriter, vi var först i Sverige med att sälja dessa och de har verkligen blivit populära vilket är superkul att se!
 
 
 
 
Lite sorgligt var det allt efter nio dagars mässa när allt skulle rivas igen, men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan ett liknande inredningsuppdrag dyker upp! Som sagt, vill ni anlita oss både som privatperson eller företag, lokalt eller på distans är det bara att kika in på hemsidan och läsa mer om våra inredningstjänster här!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0