Lite nytt i vardagsrummet!

Publicerat: 2017-08-04 Kl: 22:29:31 | I kategori: Hemma hos oss |


Inlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar
 



Äntligen är vårt vardagsrum tillbaka som vanligt igen efter att ha haft en vattenläcka som gjort att en del av golvet och väggen har brutits upp och bytts under sommaren. Möbler har stått mitt i rummet i veckor så det kändes himla skönt att kunna rulla ut nya mattan som jag beställde från Ellos tidigare i sommar!
 
Jag tipsar om att Ellos åter igen har en superbra rabatt, 25 % på ett helt köp som även gäller möbler! Koden är 365405 och den aktiveras i varukorgen.

*Villkor (365405): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-08-06. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
 


 
Rullvagnen från Normann Copenhagen med lite finheter ♥ Förvaringskorgarna kommer också från Ellos och finns i massor av olika former och storlekar, de har verkligen fått in mycket snyggt den senaste tiden!
 

 
 
Älskar gungstolen som är från Ikea, väldigt skön att gunga i också tycker både vi vuxna och barn. Nästa projekt  här i vardagsrummet är en tavelvägg ovanför soffan samt att måla väggarna nån grå nyans, vi har vitt i hela huset nästan så saknar lite färg (även om grå kanske inte räknas som "färg" men men..)
 
 
 
 
Jag brukar döda alla levande växter rätt snabbt men det här elefantörat har jag lyckas hålla vid liv rätt länge nu, och växer gör den med! Kudden i bakgrunden är också beställd från Ellos rabatten jag tipsar om först i inlägget gäller tom söndag så skynda fynda!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken F

Så snyggt med grått och sån där gammelrosa eller vad det kallas :-)

Svar: Tack, tycker också att det passar väldigt bra med just rosa och grått ihop :)
Elin

2017-08-04 @ 22:35:11
URL: http://talangslan.wordpress.com
Postat av: Mirre Sweetwords

Jättefint

2017-08-05 @ 09:46:21
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Felicia Holmgren

Så fint!

2017-08-05 @ 13:48:05
URL: http://nouw.com/ffeliciaholmgren
Postat av: Therese

Hej! Vad heter mattan? Väldigt snygg!

Svar: Visst är den fin, Raleigh heter den :)
Elin

2017-08-06 @ 11:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0