Erbjudande på alla mina prints!

Publicerat: 2015-09-01 Kl: 08:31:00 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |





Nu under mammaledigheten så har det inte funnits många minuter över till att jobba med mitt företag Elina studio där jag säljer mina grafiska prints till barnrummet, så jag tänkte starta hösten med ett erbjudande för att lätta på lagret lite grann och kunna få mer plats för nya prints som jag håller på att rita!


Så denna vecka kostar alla mina prints i storlek A4 95 kr (ordinarie pris 150 kr) och A3/30x40 kostar 130 kr (ordinarie pris 195 kr). Ni hittar alla mina prints på min hemsida elinastudio.se ♥ 
 
Erbjudandet gäller tom söndag den 6 september kl 24 eller så långt lagret räcker, med reservation för att en del motiv kan hinna sälja slut innan jag hinner uppdatera hemsidan.

 
Så passa på att göra en beställning,  varför inte vara ute i god tid till jul! Jag har redan börjat göra en lista med grejer som skulle passa som julklappar till barnen, och har även köpt en eller två grejer haha.. Men jag tycker att det är så bra att vara ute i god tid så att man hinner hitta genomtänkta grejer och inte bara köper i sista sekunden, och så fyller ju både Elsa och Alva år runt jul också så det blir väldigt mycket firande på en gång.


 
En bild från min instagram på en del av mina prints, det finns fler motiv på hemsidan och många av dem finns i 2-3 olika färgställningar som tex rosa, blått, gult, mint eller svart.



Glass i stora lass, mitt print Pandan & glassen i storlek A4.



På denna bild syns mitt nyaste motiv You make me happy, den finns även i svart med en måne som heter To the moon and back. Denna i både vitt och svart säljer bäst av alla just nu så jag kan inte garantera att den finns kvar ända till söndag då erbjudandet slutar gälla, jag kommer att beställa i fler såklart men det dröjer ett tag.




Jag ritar alltid lite mer åt det gulliga hållet så mina Superbjörnar var ett försök att göra ett lite coolare print. Nu blev dom rätt smågulliga ändå, men lite tuffare än mina vanliga djur!



Kaninballerinan är några år gammal men fortfarande en storsäljare, kul att så många gillar den! Den finns även med svart bakgrund.

 
Vill ni göra en beställning så gå in på hemsidan elinastudio.se, eller maila mig direkt på [email protected] om ni redan vet vad ni vill beställa. Ange antal, motiv, storlek och hemadress så skriver jag i ordningen en faktura via mail! Ha en fin dag allihopa ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

den stora glassen, är det en lampa?
Var har du köpt den? :)

Svar: Hej! Om det är den stora rosa glassen längst upp så är det en sparbössa, och den är köpt från australien från en butik som heter typ Suella :) mvh Elin
Elin

2015-09-19 @ 11:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0