Mini rodini hjärtan

Publicerat: 2015-10-06 Kl: 18:34:00 | I kategori: Barnkläder |





Mini rodini alltså, så snygga kläder men oj så beroendeframkallande! Vår samling har växt vääldigt mycket det senaste året och förra veckan var det dags för drop 3 denna säsong. Det blev tre stycken plagg inhandlade, alla med det fina hjärtmönstret ♥
 
Nu har ju Elsa blivit så stor så den där tiden när jag bara kunde sätta eller ställa henne någonstans och fota och hon stod kvar är ett minne blott, så nu för tiden är alla bilder tagna lite mer i farten hehe.. På bilden ovan lekte Alva och Elsa i Elsas rum vilket påminner mig om att jag faktiskt inte ens har fotat hennes rum och lagt upp här på bloggen sen det blev klart, det får bli mitt nästa att-göra-projekt!

Jag får ofta frågan på instagram om hur Mini rodini är i storleken, och jag skulle säga att de inte är små iallafall, Elsa har storlek 80/86 och Alva har storlek 116/122 (hon har 122/128 på tex Lindex och Hm som jämförelse).





Jag b
eställde alla plagg från Cirkusfabriken men speciellt onsien var väldigt poppis och har nog sålt slut i de flesta butiker redan så jag är glad att jag beställde direkt de släpptes! Onsie är ett sånt bra plagg när de är små, kanske ännu mer praktiskt som ytterplagg när de är ännu mindre och sitter mer i vagnen, men det funkar ju under overallen också nu i höst så den ska nog bli välanvänd!





Gungar på gungelefanten, jag kan inte förstå att hon fyller hela två år nästa månad! Jag minns när jag skrev inägget att vi kommit hem från BB och tycker egentligen inte att det känns så länge sedan men nu är det väl dags att skriva en liten tvåårssammanfattning istället!
 
 

Kommentarer
Postat av: elin

Vilka fina tjejer du har, Elin! :)

Svar: Men tack gulliga du :)
Elin

2015-10-07 @ 21:58:59
URL: http://elinweis.blogg.se/
Postat av: Jullan

Så fina de är. Kan verkligen inte bestämma mig om vi tycker om hjärtana eller inte.Och med MR så finns ju ingen betänketid. En annan är ju lite trög innan jag hittar favoriter. GAH!! ;)
Men jag är sugen på en Onesie till Wilma innan hon blir för stor. Många säljer på MR sidan nu har jag sett. <3

Svar: Hehe nej favoriterna säljer slut fort så det gäller att passa på ;) Jag tycker hjärtana är superfina, verkligen en ny favorit här! kram
Elin

2015-10-08 @ 09:51:42
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0