Finaste filten!

Publicerat: 2015-10-15 Kl: 11:55:12 | I kategori: Barnprylar |





För några dagar sedan damp det ned ett paket med finpost i brevlådan ända från Australien, nämligen en filt från Jolie petite chose! Jag har en filt från dem sen tidigare och de var så glada att jag fotat den mycket på instagram så de skickade en filt från nya kollektionen som tack, väldigt roligt!





Just filtar är lite av en last här hemma så det kan vi aldrig ha för många av, vi använder dem till allt möjligt som täcke till både barn och dockor, i vagnen eller bara som prydnad nånstans.
 




Den är mycket större än en vanlig babyfilt och definitivt större än jag trodde, så den funkar även som överkast i barnens sängar! Främst storleken för spjälsäng, men jag testade i Alvas säng också då hon har ett mindre täcke fortfarande och det funkade bra, främst kanske eftersom en tredjedel av sängen ändå är täckt av diverse mjukisdjur hehe.. Filten med regnmoln som skymtar nere i högra hörnet är förresten också från samma märke och den vi hade sen tidigare, också väldigt fin men mycket mindre i storlek.
 
 







Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fin

Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Suuuperfin! Vilka härliga färger :)

2015-10-15 @ 18:11:41
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilken söt!

2015-10-19 @ 16:38:28
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: Anonym

Hej, såg dina fina päron du gjort😊. Går det att beställa av dig eller är det inte längre möjligt? /Madde

Svar: Hej! Jag har inga färdiga just nu men har massor av omålade som väntar på att jag ska få lite tid över, så det kommer under hösten nån gång :)
Elin

2015-10-25 @ 17:08:18
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Vilka fina färger du inrett med, älskar kontrasterna och lekfullheten! :-D Tycker måmnga bloggares barnrum är lite för vita och helrosa, men det här var ju helt fantastisk, lagom vitt och med en skön rosa bas! Skitsnyggt!

Svar: Men tack snälla 😊😘
Elin

2015-11-08 @ 07:52:39
URL: http://narannie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0