Veckan via instagram!

Publicerat: 2015-05-14 Kl: 22:34:03 | I kategori: Instagram |


Oj då, det var inte meningen att det skulle gå nästan en månad mellan blogginläggen, men det är verkligen fullt upp just nu (som vanligt alltså med två kids, företag och vardagen i allmänhet!). Jag har inte tagit en endaste bild med systemkameran på säkert två månader utan fotar med mobilen, så det är instagram som jag hänger på mest. Så här kommer lite instagrambilder från den senaste veckan, en liten sammanfattning för er som inte följer mig där!




 
Elsa har ju börjat gå äntligen! Hon kan om hon vill alltså, oftast så hasar hon fram på knäna eller kryper, men till sommaren har det nog släppt för henne!

 



Det har varit mycket barnkläder på min instagram den senaste tiden, jag har rensat en massa kartonger från källaren då jag har hyrt ett bås på loppisen S&F här i Umeå (B05 för er som brukar vara där) där jag säljer av en massa av barnens urvuxna kläder, men på bilden är det favoriter som ska sparas till Elsa!
 
 



En liten shelfie bara, det är många såna på min instagram känns det som haha, men finns det någon bättre terapi för själen än att få möblera om i hyllorna här hemma!





Alvas myshörna har blivit uppdaterad med en ny ljusslinga från Watt & Veke, lyser helt magiskt på kvällen när det är mörkt!




Elsa och Millie hemma hos min fina vän Marie, det blir alltid väldigt mycket barnrumsinredningssnack när vi ses, vi har väldigt lika smak när det kommer till barnrum hehe!





Den här leopardoverallen från Lindex som alla blivit helt tokiga efter är nog vårens bästa köp, den är verkligen välanvänd och sån fin! Elsa (och Alva såklart) älskar att leka i lekparker så det blir en hel del turer dit!





Den här kudden alltså, så gullig! Kommer från House of rym, jag älskar deras nya barnkollektion och måste nog införskaffa filten i samma serie också.. 


 
 
.. Och så lite finheter från Alvas rum såklart! Hoppas ni får en fin helg, själv håller jag på att packa det sista då jag åker till Stockholm imorgon bitti med två vänner, ska bli så himla mysigt! Lite shopping, god mat och trevlig sällskap, att det ska regna bryr vi oss inte om för nu har vi peppat för denna resa i månader ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Den där drömfångaren är så himla fin! Var har du köpt den?
Tycker dina shelfies är bra på instagram, kan aldrig bli för många.. :D

Svar: Tack Elin, vad kul att höra för det blir ju en del shelfies-bilder hehe ;) Den kommer från Pixistuff på instagram, jättefin!
Elin

2015-06-20 @ 17:35:07
Postat av: Elin

tack för snabbt svar! :)

2015-06-20 @ 21:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0