Lycksele djurpark

Publicerat: 2015-07-19 Kl: 23:05:00 | I kategori: Semester/Utflykter |

I fredags gjorde vi en dagsutflykt till Lycksele djurpark, vi bor bara 13 mil därifrån så det är en ganska lagom dagstur. Sex vuxna och fem barn var vi som åkte och det blev verkligen en superhärlig dag med massor av sol och trevligt sällskap ♥
Vi började på Barnens djurpark där det är fritt fram att klappa getter, så både Elsa och Maja som är nästan lika gammal var ju rätt nöjda! Det har blivit mycket djur i sommar till barnens stora glädje, både Skansen och Furuvik på semestern och så hänger vi ofta på 4H och Gammlia här i stan som har djur man får mata och klappa. Perfekt sysselsättning enligt Alva och Elsa!Hoppelihopp!
 
 
Efter att vi gått rundan och besökt alla djur så gick vi till Lyckolandet som består av lekland och karuseller! Alva och Mika hade så himla kul hela dagen men karusellerna var nog det bästa, de ville aldrig gå därifrån.Sälmatningen var väldigt spännande tyckte både barn och vuxna och det var kul att se alla konster som sälarna kunde! Elsa blev helt tokig när hon såg dem och pekade och ojade, så självklart fick hon en liten säl i souvenirshoppen sen..
 


Karusellerna som sagt höjdpunkten för tjejerna och denna lilla bergochdalbana var stora favoriten!
 
 
Som avslutning blev det ponnyridning och Alva var så nöjd att hon fick rida på en så stor häst! Det blev en riktig toppendag, synd bara att Andreas börjar jobba imorgon igen så det var det sista vi gjorde hela familjen denna sommar, nu är det bara jag och barnen några veckor framöver ♥


Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fint

2015-07-19 @ 23:39:26
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mysigt. Våra veckor tillsammans är också snart slut. Ska försöka trycka in massor av kul på dagarna som är kvar.

2015-07-20 @ 18:37:30
Postat av: Robex Lundgren

fint

2015-07-20 @ 21:54:12
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Jullan

Ser ut som en härlig dag! :)
Här börjar oxå semestern lida mot sitt slut. jag är föräldraledig nästa vecka sedan börjar jobb/förskola och förskoleklass. :)

2015-07-29 @ 16:49:18
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0