Elsas nya rum!

Publicerat: 2015-07-15 Kl: 15:00:36 | I kategori: Hemma hos oss - Elsas hörna |





Äntlingen äntligen äntligen! Elsa har fått sitt egna lilla rum efter många månaders planerande och väntan. Rummet var tidigare vårt datarum som hade en garderobsvägg som tog upp halva rummet så det har tagit en hel del timmar och rensande för att få ut allt och göra det till hennes rum, men efter att vi hade storrensning förra veckan i nio (!!) timmar så blev äntligen rummet tomt.

Eftersom vi flyttar till ett nybyggt radhus i vår (längtar typ ihjäl mig) så valde jag att inte tapetesera utan gjorde det enkelt för oss med wallstickers istället. De svarta mini dots från Ferm living är köpta från miniroom.se och passade så bra därinne! Jag köpte bara ett ark och använde inte ens alla prickar, men då satte jag prickarna rätt glest också då jag inte ville ha det för svart på väggarna.





Rummet är inte färdigt än och jag kommer att fota lite mer nogrannt så fort jag har tid och göra ett längre inlägg, men jag tänkte bara slänga in lite bilder från instagram för att visa hur långt vi hunnit med det än så länge ♥ Bilden ovan visar när rummet precis blivit tomt och jag bara var tvungen att ställa in alla hennes saker därinne haha, det blev lite fullt ja..





Stringhyllan köpte jag för några månader sedan när det var rabatt och har haft liggandes i förrådet i väntan på att få sättas upp, och det var verkligen värt några månaders väntan för det blev så himla bra! Alla Elsas fingrejer får stå längst upp och så hamnar hennes leksaker sen innanför dörrarna och längst ner, samt i förvaringskorgarna så att hon lätt når det hon vill ha.




På den prickiga väggen borrades det upp tre stycken boklister från Ikea som funkar som prylhylla för fina saker, och så kommer det att hamna lite böcker där också såklart men har inte hunnit flytta in böckerna än i hennes rum.




Såhär ser det ut från dörröppningen sett men det är som sagt inte klart än! Till höger kommer det att vara nån slags myshörna med kuddar precis som i Alvas rum, men jag har inte bestämt än om hon ska få en sänghimmel som Alva har eller ett tipitält så jag avvaktar lite med det ett tag.


Mer bilder och fler detaljbilder kommer som sagt en annan dag, men en liten sneak peak blev det iallafall!




Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Så fint! Alltså, jag skulle vilja vara ett barn till dig och få ha så många fina saker, haha!
Kram

Svar: Haha men vad gullig du är Elin, tack söta du 😘
Elin

2015-07-15 @ 17:34:27
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Jullan

Åh vad fint! As always! :)

2015-07-29 @ 16:45:06
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Azra

Hej! Har en tjej som fyller 1 år snart, så ja måste fråga vart du har köpt gungelefanten, skulle va en perfekt present så charmig den är! Kram

Svar: Hej! Den är köpt för flera år sen och finns inte kvar i den butiken längre, men märket är kids company! mvh Elin
Elin

2015-10-04 @ 15:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0