Lite nytt i Alvas rum!

Publicerat: 2015-01-07 Kl: 22:08:59 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Eller nu var nog rubriken lite missvisande för det är inga nya grejer, däremot har jag flyttat in lite mer förvaring i hennes rum då det börjat svämma över av gosedjur och kuddar snart. Det blir ju så när mamman i familjen är beroende av fina dockor och sånt.. För att få plats med två förvaringskorgar har vi burit ner hennes bord och stolar i förrådet, det var nog två veckor sedan nu och hon har inte ens nämt att hon saknar dom så de får nog stanna där. Alva har alltid lekt på sin matta istället så det här blev mycket bättre! Förut stod hennes spis och diskbänk under stringhyllan, men jag ställde dem vid en annan vägg då jag tyckte att det passade bättre med förvaringen i närheten av kuddhörnan där ju alla mjukisar oftast hamnar.




Den fina tygkorgen i mint kommer från Nobodinoz och papperspåsen med ögon kommer från Tellkiddo, väldigt nöjd med båda två.

 

Fortfarande så nöjd med Alvas kuddhörna, hon har ju haft den i snart fem år ända sedan hon var bebis även om den inte ser riktigt likadan ut nu som då, men det är fortfarande min favorit i hennes rum ♥


Hoppas att ni alla haft en bra start på det nya året förresten! Här är det fullt upp, jag har som många andra börjat mitt nya nyttiga liv så nu ska det bli fokus på träning, och så har jag startat en bloppis på instagram @elinochalvabloppis där jag kommer att sälja en massa barn och damkläder. Har redan sålt typ 50 plagg i veckan så nu ska jag ju bara lyckas paketera och posta allt, har hållt på med det varje kväll men har fortfarande måånga kvar att packa.. Men skönt att få rensa här hemma så det är det ju värt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jullan

Visst är det skönt att rensa. :) Jag brukar försöka hålla efter litegrann och sälja av med jämna mellanrum så att det inte ska bli så mycket på en gång. Nu håller ju vi på att bygga klart vårat hus så vi har typ inga förvaringsutrymmen så det hjälper ju att se till att vi inte samlar på oss så mycket...just nu iaf. :)

Svar: Ja verkligen skönt att börja lite grann iallafall, har hela källaren full också så det är en hel del att gå igenom ;) Men vad kul med husbygge, jag längtar till ett eget hus någon gång för oss också :)
Elin

2015-01-07 @ 23:33:06
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

Åh va fint!!

2015-01-18 @ 16:09:37
URL: http://stinaserina.blogg.se
Postat av: C A I A . S E

Så mysigt rum!

2015-01-22 @ 23:44:41
URL: http://caia.se
Postat av: Kristin

Var är den fina mattan köpt? Pris?

Svar: Den är köpt på Mio men det var fem år sen när Alva var bebis så minns tyvärr inte pris 😊
Elin

2015-03-05 @ 18:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0