Nytt från Fabelab!

Publicerat: 2015-12-02 Kl: 19:18:27 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Något som jag verkligen gillar i barnens rum är textiler - kuddar, filtar och sängkläder som man lätt kan förnya med nya mönster och färger när man känner för det. Vilket jag ju uppenbarligen känner för ganska ofta kuddberoende som jag är, men nu tänkte jag iallafall visa Alvas nya sängkläder och annat fint som vi fått från danska Fabelab nu i veckan!

 



Sängkläderna i grått/vitt/persikofärgat blev så fint i hennes rum, och så de matchande tygvimplarna till! De finns i fler färgkombinationer på deras hemsida, bland annat samma med med mint/turkos istället för det persikofärgade som också var jättesnygga, nästan så att jag hade velat ha ett sånt till Elsa också!

 



På bilden ovan har jag lagt täcket i hennes kuddhörna för jag tycker att de passade lika bra som filt med sitt snygga mönster, och så blir det lite mjukare att sitta på!





.. Och så här blev det i sängen som vanligt täcke, blev väldigt fint det med. Mjuka och sköna är de också så det blev godkända av Alva med som tur var!





Den sötaste lilla matchande tygpåsen i samma nyans som sängkläderna ♥

 
 
Väldigt nöjd över de fina sakerna, och det finns hur mycket mer snygga grejer som helst i deras nya kollektion så inte oväntat om det flyttar in någon fler sak eller två från Fabelab framöver..


 

Kommentarer
Postat av: Isabell Bellefix Gustafsson

Gud så mysigt! Sådär liknande vill jag nog själv ha när det blir dags för en själv att ha barn. Mysigt, stilrent men ändå så välkomnande för lek. Många barnrum ser ju ut som att det inte ens finns barn i hemmet, bara för att det är FÖR stilrent, lite tråkigt faktiskt.

Svar: Men tack snälla, vad roligt att höra :) Ja här stökar barnen ner 90 % av tiden men inte lika ofta som det fastnar på bild ;) / Elin
Elin

2015-12-02 @ 20:32:36
URL: http://bellefix.se/
Postat av: Isabell Bellefix Gustafsson

Hahah ne de kan jag tänka mig ;) Men det är ju så det ska vara med! Men de är la bara att passa på att fota dom där andra 10% ;)

2015-12-02 @ 21:11:03
URL: http://bellefix.se/
Postat av: Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Gud så fint! Vilken inspiration :)

2015-12-02 @ 21:13:27
URL: http://emblasofia.blogg.se
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

ååh så fint :)

2015-12-02 @ 23:40:25
URL: http://merakibeauty.se
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0