Årets julklappar!

Publicerat: 2015-12-22 Kl: 21:54:00 | I kategori: Barnprylar |




Elsas julklappar i år ♥ Några grejer typ sängkläderna struntar jag i att slå in, och så saknas det en stor Bamsedocka och en sparkbil som Andreas köpt och precis tagit hem så det hann inte vara med på bild  ♥ Elsa blir nog gladast för Babblarna på bilden, hon älskar dom!


Eftersom många vill ha tips på inköpsställen på roliga barnprylar så kommer här ett inlägg med barnens julklappar för i år! Jag älskar ju barnprylar och började kolla efter klappar redan efter sommaren då jag inte gillar att stressköpa grejer i sista sekunden utan det är ju att verkligen kolla runt och hitta tex nya märken och produkter som är det absolut roligaste, sen försöker jag alltid köpa det mesta med olika rabatter och då passar jag på oavsett om det är ett halvår kvar till jul!





Jag älskar Djeco på grund av de fina illustrationerna och roliga spelen, Alva brukar alltid få minst ett varje jul och födelsedag och i år blir det ett pussel till henne och ett lotto samt sprattelgubbe till Elsa! Allt ovan kommer från butiken Lirumlarumleg.




Superfina ekologiska badleksaker från Plan toys, kommer från Kurragömma.




Dessa superfina mocks dök upp i brevlådan idag, så de hann inte heller vara med på samlingsbilden ovan! Det är två par mockasiner till Elsa från Milaandmoccs.





Alvas hög ♥ Här skippar jag nog också att slå in sängkläderna och nöjer mig med att bädda dom i sängen! Det stora playmobilet köpte vi i somras på halva priset och hon älskar hästar så hoppas att hon blir glad!  Annars är det inte så jättemycket just leksaker eftersom vi har så mycket sånt. Kanske sparar jag en eller två till hennes födelsedag i januari också.




Samlarträdockor från Sketchinc för Lucie Kaas, finns många olika att välja på!

 
Den superfina svanväskan kommer från @approvedbyfay på instagram.




Det rosa äpplet från Blabla kids kommer från Lirumlarumleg och det stora rådjuret från Maileg kommer från Ellis corner.





Sängkläderna från Ferm living är också från Lirumlarumleg, Elsas rosa tofflor från Hm och Alvas grå tofflor från Zara.
 


 
Finaste melaminsetet till Elsa med bricka, tallrik och glas kommer från Buddy and bear. Sådär, hoppas att ni fick ett tips eller två även om det är lite sent att beställa julklappar nu! Nu ska jag bara slå in dem också, många är redan inslagna med det finns en del kvar! God jul på er ♥



Kommentarer
Postat av: www.nouw.com/isaojag

Så mycket fint💕 God Jul✨

Svar: Tack, och detsamma 🎅🎄
Elin

2015-12-23 @ 02:09:20
Postat av: Ida Nilsson

Åh så mycket fint! God jul på er!

Svar: Tack detsamma :)
Elin

2015-12-23 @ 16:26:32
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0