Instagramveckan!

Publicerat: 2015-08-19 Kl: 11:16:00 | I kategori: Instagram |





Vi kör en liten veckan som gått via instagram eftersom det ekar rätt så tomt här inne efter sommaren! Elsas rum känns äntligen helt klart efter att nya hyllor kommit upp ovanför sängen, det är verkligen fullproppat där inne nu då rummet är så litet men jag tycker att jag fått plats det jag ville med tanke på ytan.
 
 


Köket är lite extra fint just nu då vi hade besök av lokaltidningen igår som gjorde ett hemma hos reportage! Både jätteroligt och väldigt nervöst och det ska bli kul att se resultatet sen i tidningen!



Efter att vi haft besök av tidningen så packade vi ihop badkläderna och gick bort till en badplats här i närheten, helt underbart väder trots att vi var där efter middagstid!



Nya månen från Boramiri har jag satt upp i Elsas sänghimmel, tycker det blev såå mysigt med lamporna och månen - som en stjärnhimmel!



Vinterjacka trots värmen, men när man fyndar en sån här fin på rea så måste man ju se att den passar! Från mini rodini men förra säsongen.



Mitt print You make me happy är ett av mina populäraste just nu, ni hittar det och alla mina andra prints på elinastudio.se



Bara för att dessa gör en så glad bara av att titta på!



Lite blandade finheter från tex Ladedahkids, Rock & pebble, Tellkiddo, Maileg och Bla bla kids, jag brukar försöka tagga bilderna på instagram så att man lätt ska kunna se vilka märken allt är från så kika gärna där!



En fårpuss! Här var vi på Gammlia, vi har hängt där rätt mycket i sommar då det är helt gratis och de har djurmatning av får och getter varje dag vilket barnen älskar! Det finns även ett pysselrum och stora trädjur att leka med så det har varit poppis hos både Alva och Elsa.
 


En liten kalasoutfit trots att vi inte skulle på kalas, men jag älskar att sätta ihop fina matchningar för inspiration! Body från Mini rodini, kjol från Lindex och tofflor och krona från Hm.



Dessa hyllor sitter nu uppe ovanför Elsas säng, inte ens en hundring styck på Expo här i Umeå så det är dagens tips!

Mer bilder på min instagram @elinochalva, där uppdaterar jag varje dag för er som tycker att det är lite tomt här just nu! Ha en fin dag i solen allihopa ♥



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0