På Formex

Publicerat: 2015-08-23 Kl: 20:45:13 | I kategori: Allmänt |





I flera år har jag suktat över alla fina inspirationsbilder från Formexmässan som svämmar över i instagramflödet medans mässan pågår, men i år var det äntligen min tur att vara på plats för första gången! Jag och min vän Marie var där hela torsdagen och det var så kul att se alla nyheter från mina favoritvarumärken. 

Det blev en hel del bilder så jag tänkte göra ett inlägg här på bloggen också även om flera bilder redan visats på min instagram. 



Ferm living är favoriten nummer ett och det är alltid så spännande att se deras nya kollektioner! Jag tror ingen blev besviken, så fina mönster och härliga pastellfärger. På bilden ovan håller Marie upp tapeten Rabbit i färgen Rose som var en av nyheterna, så fin! 


På bilden ovan ses fina ryggsäckar från Blafre, Lilys Island som hade den snyggaste mattan med svarta prickar, och så Cirkuslampan. Nu kom de visst inte med på bilden, men de hade bokstavslampor i mint som var så himla fina! 


Littlephant är också ett favoritmärke och vi båda blev helt förälskade i de här dockorna med tillhörande kläder, speciellt Nina kanin står nu med på julklappslistan! 


Lite mer Ferm living, här syns de två mönster jag gillade bäst - rabbit och mint med svarta prickar. Det fanns tex påslakan, förvaringskorgar och filtar - ja tack till allt! 


Här syns lite kort och broschyrer jag hade med mig hem, två fina figurer från Oyoy, och så mina favoritdockor från Lapin & me som kommit i några nya färger, både den ljusblå och ljuslila var ju helt underbara! 



Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh fina grejer :)

2015-08-23 @ 21:16:45
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/
Postat av: Carina, lurvendesign

Åh vad avundsjuk jag blir jag vill också åka på denna mässa. Tack för fina bilder.

2015-08-30 @ 11:11:16
URL: http://www.lurvendesign.se
Postat av: Jullan

Åh tack för fina bilder! Man ju typ ha ALLT! :)

2015-09-08 @ 11:43:36
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: En Slags Verklighet

Oj oj oj så mycket fina saker! Måste varit hur kul som helst att vara där :)

2015-09-10 @ 20:46:14
URL: http://www.enslagsverklighet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0