Vår påsk!

Publicerat: 2015-04-08 Kl: 11:56:46 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |

De tre senaste åren så har vi varit magsjuka två gånger över påsk, men i år hade vi turen på vår sida och kunde åka iväg några dagar med min familj! På torsdagen innan vi åkte fick barnen klä ut sig till påskkärringar och påska lite, inte knacka dörr men vi åkte och hälsade på min mormor och morfar och så kom barnens farmor och farfar hit och hälsade på ♥ Elsa hade väl inte på sig sjalen så många sekunder i och för sig, men ett litet syskonkort hann jag iallafall ta!
Jag hade bara mobilen med mig så bilderna är lite suddiga, men så roligt att ha kvar här i bloggen ändå tycker jag! Elsa tyckte att det var väldigt roligt att vara ute hela dagarna, hon blev dragen i pulka och sov gott flera timmar i vagnen.Vi grillade korv och åkte stjärtlapp, bob och pulka varje dag, väldigt härligt att vara ute så mycket!Det var pulkapremiär för Elsa, väldigt poppis och hon ville helst att någon skulle dra runt henne hela tiden!Alva fick längdskidor i julklapp och var jätteduktig på att åka med tanke på att hon bara åkt någon gång sen dess, och vi fick hjälp att dra upp ett riktigt längskidåkningsspår också av en som bodde i närheten så där åkte hon flera varv!Alltså grillad korv + varm choklad ♥ Förutom att vara ute så blev det väldigt många timmars pyssel för Alva, hon fick pyssel i påskägget och så hade hon med sig ett stort pysselset från Panduro som hon klippte/målade/limmade med i timmar varje dag, hon är verkligen en pysseltjej!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bea - mamma och geek

Åh vilken härlig påsk ni hade, kul att ni har lite snö kvar, här har det varit tomt på snö i en månad minst, och då bor man ändå vid örebrotrakten.

2015-04-08 @ 12:41:42
URL: http://beatricehurtig.blogg.se/
Postat av: Jessica - Mamma Till Prinsessan Molly

Men vilka underbara små påskkärringar! :)

2015-04-08 @ 14:10:49
URL: http://jessicasjosten.vimedbarn.se
Postat av: Anna

Men så söta påskkärringar, jättefina bilder!

2015-04-08 @ 16:53:30
URL: http://inredningsanna.wordpress.com/
Postat av: Elin - Livat på torpet

Så fina bilder <3
Kram

2015-04-09 @ 10:25:44
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Jullan

Bajspysselboken har Alice också fått. :) Fast Alice har inte riktigt tålamodet med pyssel längre. Alldeles för rastlös, jag hoppas att det kommer tillbaka. Nu kom Alice förbi och hennes kommentar när hon ser Alva och Elsa: - Men två rödluvor.
Haha så mycket påskkärringar har vi haft här. ;)

2015-04-10 @ 14:18:40
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0