Gissa vem som äntligen kan stå!

Publicerat: 2015-04-02 Kl: 12:33:00 | I kategori: Elsa 1-2 år |


 


 
Ingen av våra barn har varit speciellt tidiga när det kommer till det mototoriska, Alva började gå vid femton månader ungefär (men då började hon prata desto tidigare..) och Elsa är ju redan sexton månader och kryper runt som en tok fortfarande sen hon lärde sig vid elva månaders ålder. Men den senaste veckan har det lossnat lite grann och hon har vågat släppa taget om vår hand/soffkanten/diverse möbler och kan äntligen stå själv! Något litet steg har hon också lyckats ta innan hon kastat sig i min famn, så nu dröjer det säkert inte längre innan hon också går! Det var så roligt också när hon upptäckte att hon kunde, för hon blev så himla överlycklig och skrattade varje gång hon upptäckte att hon stod helt själv ♥





Samtidigt som jag fotade att hon kunde stå själv så premiärtestade vi äntligen vårkläderna som hängt här hemma i månader och väntat medans det fortfarande varit kallt och snö ute! Den fina leopardoverallen från Lindex köpte jag i storlek 80 till Elsa och det blev perfekt, jag minns att den såg jättestor ut när jag köpte den i början av året men hon har nog växt någon centimenter sen dess så nu blir den jättebra och får även plats flera lager kläder under. Vi invigde den i söndags då det var sol och plusgrader ute, men nu är det ju snö igen så nu är vinteroverallen på som vanligt..

Den fina jackan kommer från Mini rodini, den är storlek 80/88 och lite stor fortfarande så jag skulle tro att den passar bättre i höst och så kör vi på overallen i vår. Mössorna är också från Mini rodini och de köpte jag på typ halva priset för ett tag sen, reafyndare som jag är!


 
 Sa jag att hon blev världens gulligaste också i leopardmönstradt? ♥ Lite kul att jag gillade leopard när Alva var bebis för fem år sen också, men sen tröttnade jag och sålde bland annat ett par supergulliga leopardskor som jag gärna hade haft nu till Elsa, så typisk haha..


Kommentarer
Postat av: Johanna

Älskar den overallen! Skulle jag hitta en sån skulle jag lätt köpa en, fastän vår dotter inte ens är här än och inte skulle kunna ha den förrän nästa vår haha.

2015-04-02 @ 18:54:22
URL: http://johannaisabella.blogg.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Heja Elsa!! Och så jag gillar jackan :)

GLAD PÅSK på er vännen <3
Kram

Svar: Detsamma fina du, hoppas ni hade en härligt påsk! Ja äntligen börjar det hända saker, nu tror jag inte det dröjer länge innan hon börjar gå :) kram
Elin

2015-04-03 @ 09:35:48
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Jullan

Alla är olika och unika. Med mina tjejer har det varit precis tvärtom, de går tidigt men pratar sent. Alice började prata hemskt sent, hon var närmare 3 innan det lossnade på riktigt och hon kunde ha en konversation. Wilma säger nej, mamma och pappa än så länge. Gått har de gjort ganska tidigt, Wilma gick när hon var 10 månader.

Svar: Ja tänk så tråkigt det skulle vara om alla barn var likadana! Alva var tidigt med språk och sen motoriskt och Elsa har ju varken börjat gå eller prata än (men tog sina första steg igår så nu är hon på gång!), men nu med andra barnet är jag inte ett dugg stressad över dom som säger att hon är sen, jag vet ju att de lär sig tids nog ;)
Elin

2015-04-07 @ 11:20:50
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Jullan

Åh vad tröttsamt det är med folk som måste kommentera barn på det viset. Sen i jämförelse med vaddå? Alla barn gör saker när de är redo för det.
Jag själv var ett barn som var "sen" i utvecklingen enligt andra, fick ha speciallärare i skolan tex så det har jag fått höra hela mitt liv, att jag är "sen", ja jag kanske inte har lärt mig allt jättesnabbt och kanske inte är jag först med nånting nångång men det har absolut inte gått någon nöd på mig alls. Däremot hade jag många fördelar med att ha en egen fröken i skolan, helt för mig själv. ;)

2015-04-08 @ 22:16:06
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0