I vårt vardagsrum!

Publicerat: 2014-09-07 Kl: 20:23:08 | I kategori: Hemma hos oss |





Jag tänkte ju visa lite bilder från vår lägenhet som jag tog när vi hade fotograferingen häromveckan, och näst ut är vardagsrummet! Vårt vardagsrum är inte speciellt stort men ser nog större ut än vad det är på grund av att det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Jag tycker att det inte spelar något roll hur mycket man piffar just i vardagsrummet för det är alltid en massa leksaker, gåstol och lekfiltar framme så det blir lätt rörigt. Någon förvaring har vi inte heller utan det är bara den lilla steghyllan bredvid soffan där man kan ställa lite smågrejer, men jag hade gärna haft en skänk eller något om det funnits plats!




Den fina stora vasen och mässingpäronet köpte jag på Åhlens för någon vecka sedan. Den söta diamantburken är en favorit och kommer från Ferm living.




Som sagt, steghyllan är den enda förvaringsmöbeln som får plats i vardagsrummet och den är ju fin att ställa finprylar i, men någon slags stängd förvaring för allt annat krafs hade varit bra! De fina förvaringsboxarna kommer från Hay, lampan från Hemtex och den vita porslinsburken från Hm home.




De här fina vaserna från House doctor fick vi hem från Butik in my house dagen innan fotograferingen, så fina ♥




Något vi aldrig har brist på här hemma är ju kuddar, men det är så bra att kunna förändra fort hemma genom att bara byta ut textiler och någon accentfärg! Den turkosa längst fram i bild kommer från Littlephant, den med granar från Fine little day, och de tre längst till höger har jag sytt själv av kökshanddukar från Ferm living.




Ovan ser man lite av planlösningen mot köket med köksön. Den fina diamantformade ljuslyktan på bilden högst upp kommer från  Lagerhaus.



Jag tycker att det är så snyggt att blanda olika material just nu - glas, trä och koppar blir väldigt fint tillsammans ♥




Helst skulle jag vilja ha en ljusgrå soffa för att ljusa upp rummet lite grann men det är ju tyvärr inte lika praktiskt när man har småbarn som spiller varje dag så det får bli någon gång i framtiden kanske!



Ha en fin söndagskväll alla ni som kikar in här ♥



 

Kommentarer
Postat av: Malin -Mamma och Änglamamma

Så fint!

2014-09-07 @ 20:46:29
URL: http://josefinaelma.blogg.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Ni har så fint!

Och den diamantformade ljusstaken från lagerhaus vil jag också ha! Men den är slut i webshopen :( Måste nog planera in en sundsvallsresa snart ;)

Kram

2014-09-08 @ 08:00:50
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Patricia

Så fint! Att du lyckas få det att se så snyggt ut med så mycket prylar. För mig blir det bara rörigt och stökigt😞

2014-09-08 @ 10:10:21
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så fint ni har det :)

2014-09-08 @ 10:58:40
URL: http://blogg.loppi.se/mamabeatrice
Postat av: Agnetta

Så fint! Vet du namn av den hängande växten?

Svar: Tack snälla! Just den hängande växten är faktiskt av plast, den är köpt på en butik i Umeå som heter Mias lustgård :)
Elin

2014-09-17 @ 11:05:41
Postat av: Anna

Hej! Vart är tavlan med äpplet inköpt?

Svar: Den kommer från Fine little day, jag har köpt den på Flex inredning i Umeå men finns även på nätet om du googlar!
Elin

2014-09-24 @ 08:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0