Förvaringskorg i mint!

Publicerat: 2014-09-23 Kl: 13:30:00 | I kategori: Barnprylar |





Jag älskar Ferm livings förvaringskorgar och hade gärna haft en i varje rum om det funnits plats. Perfekta till kuddar, filtar och mjukisdjur, och så är det ju ett stort plus att de är så snygga! Den här mintfärgade fick flytta in till Elsas lilla hörna för några veckor sedan, den har vi fått från fina butiken In my house! De har tex väldigt snygga inredningsprylar från House doctor och en hel del hemmasydda barnkläder och kuddar så är väl värda ett besök!




I den fina korgen ses några av mina senaste inköp när det kommer till fina mjukisar (som jag ju är lite besatt av, hej mjuka paket i julklapp!!). Den gulliga flamingon har jag köpt på Etsy, och den underbara enhörningskudden såg jag på instagram (såklart) och den är gjord av Miniboheme.

 
 

Kommentarer
Postat av: livet med Asperger och kronisk smärta

så fint

2014-09-28 @ 16:25:08
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Jullan

Alltså den där enhörningskudden tycker jag är så himla fin och skulle gärna vilja köpa den i julklapp till Alice men den är ju så dyr!! Hittade den på en webshop i USA men där var den slut. Har du tips på andra webshopar som också säljer den? Och hur motiverar man ett sånt dyrt köp, det är ju trots allt en kudde?! ;)

Svar: Visst är den underbar, det var kärlek vid första ögonkastet :) Jag vet tyvärr ingen annan shop som säljer den, jag tror att var ett exklusivt samarbete så jag tror att de är den enda återförsäljaren! Men förhoppningsvis kommer den in igen :)
Elin

2014-10-01 @ 20:53:39
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Jullan

Kan du inte ge lite tjuvtittar på vad du ska köpa i present/julklapp till Elsa och Alva?
Jag har 2 1-åringar att köpa till och 3 5-åringar så jag behöver all inspiration som finns! ;)

Svar: Det ska jag verkligen göra, så fort jag får tid! På instagram är det lättare att fota och visa lite snabbt men jag ska försöka göra ett samlat inlägg med det jag köpt inom några veckor iallafall! Alva ska bland annat få veterinärset, utklädningsgrejer och lite småfigurer som prinsessor, och en stor pysselbox som jag köpte på Rusta (tips!!) Elsa har jag bara köpt fingrejer till än så länge men ska köpa några små leksaker också såklart även om vi har det mesta kvar sen Alva var liten :)
Elin

2014-10-06 @ 15:16:08
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0