Lite höstbilder!

Publicerat: 2014-10-21 Kl: 21:53:55 | I kategori: Utomhus |





När Alva var ett år gammal tog jag jättefina bilder på henne utomhus i skogen, alla träden var röda och orangea och solen strålade mellan träden. Varje höst sen dess har jag alltid tänkt att jag ska ta fina höstbilder varje år, och i år kändes det extra viktigt nu när Elsa också är med! Men två barn innebär ju också betydligt mindre tid till såna projekt, och det var så nära att jag inte hann med i år heller. I helgen när bilderna togs hade alla löven redan ramlat ned från träden och det var frost på marken, men solen strålade iallfall så bilderna blev fina ändå tycker jag även om löven ändrat färg från röda till bruna!

För några veckor sedan fick vi hem en del plagg att testa från Småfolks höstkollektion, de är ju så fina och färgglada och passade perfekt med alla höstfärger utomhus så jag tänkte passa på att visa dem också!




Det är ju lite svårt att få till en sån där perfekt bild när båda barnen tittar in i kameran och ler, men jag tycker det är charmigt med bilder som är lite huller om buller och fångar ögonblicken också  ♥



Den här mössan som vi fick hem att testa rekommenderar jag verkligen, den är vändbar och täcker väldigt bra, jag kan tänka mig att den är perfekt för de barn som försöker dra av sig mössan hela tiden också..



Båda tjejerna fick varsin fleecejacka, och Elsa har även tights med småfolks klassiska äppekmönster, jättefina! Elsa har storlek 74 på alla plagg och Alva har 104/110 så de är inte små i storleken.



Min fina stora tjej ♥ Tycker hon blir så fin i färgglada kläder, tur hon också gillar det!

 

Kommentarer
Postat av: Malin

God morgon!
Vilken tur du har som får prova Småfolks fina kläder och jag håller med dig. Barn skall ha färgglada kläder. En bra sak med det är att fläckar inte syns så bra hihi. Hur kul och lätt är det att få bort sylt och ketchup fläckar på vita ljusa tröjor lixom?! :(
Ha en bra vecka!

Svar: Ja det känns verkligen superkul att få äran att testa, har ju nästan bara köpt Småfolk de senaste åren så hade säkert dock köpt dem hur som helst ;) Jag håller med, ljusa enfärgade kläder passar inte på mina barn iallafall, det blir verkligen fläckar direkt haha.. Detsamma, ha en fin vecka du med!
Elin

2014-10-22 @ 07:09:48
URL: http://www.lantlivetpafjallet.blogspot.com
Postat av: Bebismamman

Vilka underbara bilder på dina fina tjejer. Den första bilden är verkligen härlig. Kul att få se lite av småfolks kläder också!

2014-10-22 @ 08:11:04
URL: http://bebisblogg.blogg.se
Postat av: Jullan

Klart det ska vara färgglatt! Tack vare dig så kommer jag aldrig mer att gå ifrån Småfolk. :) Haha. Närå men det är ju faktiskt en otrolig kvalité på deras kläder, hur mjuka och sköna som helst, sen att de är utan gifter och kemikalier skadar ju inte heller.
Jättefina tjejer. :)

2014-10-28 @ 14:31:09
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0