Hej höst!

Publicerat: 2014-10-05 Kl: 18:46:48 | I kategori: Instagram |


 

Ny månad och som vanligt hängde jag inte med alls! Men september blev mest en sjukmånad, vi har varit sjuka i flera veckor i omgångar så det har inte hänt så mycket spännande utan vi har mest försökt hålla ut till piggare tider. Elsa sover forfarande dåligt på nätterna och när man samtidigt är sjuk så finns inte så mycket energi kvar.

Bilden ovan är mitt septemberkollage på instagram, jag vet att jag tjatar om det men eftersom det tar mig ungefär en timme att fota och göra ett blogginlägg men ungefär 1 minut att ta en bild till instagram så blir det mest naturligt att jag uppdaterar mest där när tiden inte finns till annat! Det blev mest barnrumsbilder som vanligt, men även lite smått och gott som några bilder från lekparken vid sjön och finaste rävprinsessan ♥

Idag har jag och Alva varit på bio tillsammans med Anna och Mika, det var halva priset på alla barnfilmer på Filmstaden! Med popcorn och sånt så blir det ju ganska dyrt ändå, men jag älskar att gå på bio och passar gärna på när tillfälle ges! Vi såg Småkryp (tror jag den hette) då barnen redan sett de andra filmerna som gick, inte den bästa filmen jag sett men barnen tyckte den var helt ok!


Hoppas att ni har en fin söndagkväll ♥




Kommentarer
Postat av: Heléna

Åhh vad jag önskar att jag kände dig så du kunde komma med idéer till dotterns rum, jag har helt fastnat. Och den där mattan.. alltså den är så fin så det är inte klokt!!

Svar: Men åh vad gulligt sagt av dig, tack snälla du :) Hade gärna hjälpt till om jag kunnat, så kul med barnrum ;)
Elin

2014-11-05 @ 08:12:22
URL: http://hemmahoshelena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0