Lite blandade bilder från veckan!

Publicerat: 2014-01-05 Kl: 19:50:35 | I kategori: Instagram |





Hoppas att ni alla haft en bra helg! Jag antar att de flesta precis som jag är ganska less på det värdelösa januarivädret, regn och ingen snö känns lite konstigt i januari då det brukar vara massor av snö vid det här laget i norrland. När man var liten så var det ju minus tjugo och flera meter snö, men nu verkar det bli mindre och mindre snö för varje år som går.

Vi har iallafall städat bort julen i helgen, och nu är jag bara sugen på ljust, fräscht och pasteller! Vi hade julgransplundring i lördags med Alva och två av hennes kompisar som var här och lekte, en tradition som jag tänker ta med mig från det att jag själv var barn! De dansade runt granen och sjöng en massa julsånger, sen fick de plocka ner lite julkulor och sen leta upp sina godispåsar och popcornstrutar som låg gömda i granen. Alva tyckte att det var jätteroligt och jag tror de andra tyckte det också, himla gulliga var de iallafall när de dansade runt ♥

Annars är det lite smått och gott på bilderna som kommer från min instagram, Elsa med några av hennes julklappar och hennes fina retrooveraller från Lindex som hon snart växer i. Med matchande mössor från geggamoja, det är modellen Helmet hat som vi haft till Alva också - bästa mössmodellen! Jag köper mina på tradera för typ en femtedel av nypriset, det får bli dagens tips. Jag hinner tyvärr inte sitta så mycket vid datorn för tillfället så det blir mest telefonen och instagram, och om ni vill följa mig där så heter jag elinochalva där också.




Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Men vilka mysiga bilder! Och jag är så förtjust i ert fina "hus-skåp". Måste få sambpn att snickra ihop ett till bönan sen :)
Kram

2014-01-05 @ 20:16:33
URL: http://www.elinteg
Postat av: jenny . gravid & mamma i Nashville

Så mysigt att dansa ut julen "old school style" :) Älskar din instagram så blir så glad att du uppdaterar där ofta!

2014-01-06 @ 15:34:16
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Oslofru

Visst är det konstigt det där med snön! :P Mysiga bilder du lagt upp. :)

2014-01-07 @ 11:04:04
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: LUCY ♥

Overallerna är så söta! Haft båda sorterna till mina barn. Säljs de fortfarande eller är de från gamla kollektioner?

2014-01-09 @ 12:08:59
URL: http://lucyewelyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0