Alvas julklappar!

Publicerat: 2014-01-16 Kl: 11:29:44 | I kategori: Barnprylar |




Vi var och såg Tingeling på bio förra året så jag köpte filmen, två tingelingdockor (från Toys r us) och ett set med tyllkol och vingar från H&M. Alva älskar att klä ut sig så hon drog på sig kläderna direkt hon öppnat paketet! Till höger ses olika djurmasker, också väldigt kul!


På lördag fyller Alva fyra år vilket innebär ännu mer presenter, så jag tänkte försöka hinna göra ett inlägg med hennes julklappar innan dess, bättre sent än aldrig! Jag vet att många tycker att det är kul med tips på fina barnprylar och saker till barnrummet som jag brukar köpa, men i år blev det mer saker som Alva gillar och inte sånt som jag själv bara tycker är fint. Vill hon ha Hello kitty så får hon Hello kitty även om det inte är en favorit hos mig, ungefär så!
 
Så det här inlägget är lite mer för att det är kul att minnas i framtiden istället för att vara ett inspirationsinlägg, och mer än hälften av presenterna ungefär är från våra familjer så just de presenterna vet jag inte inköpsställen på.




En plåtväska med en uggla från Blafre design!



Dockhuset hade jag och Andreas köpt, det är så himla fint och kommer från Le toy van! Jag ska fota det lite mer i ett annat inlägg när jag får tid. Sen är det en docka och lite småpyssel med Lilla Anna och en ficklampa som Alva använder väldigt mycket just nu, hon släcker ner i sitt rum och lyser med lampan istället.



Flera spel fick hon också, väldigt bra då vi spelar spel varje kväll här hemma oftast!
 


Jag hade köpt pysselböcker med siffror och bokstäver som är designade av Ingela P Arrhenius, så lite findesign fick jag med på ett hörn haha. Sen hade jag köpt trosorna med prinsessor på bilden till höger, Alva gillar prinsessor just nu.. Sen är det lite mer pyssel, kläder och nattkläder.

 
 My little ponnys med tillhörande bil och draken Spike!




Hon fick en hel hög med pyssel med det går verkligen åt, också något som hon ägnar sig åt varje dag. Det är ingen idé att ens plocka undan pyssellådan här hemma så den står typ alltid på köksbordet redo att användas! Sen är det några filmer också. Jag kom på att jag glömde fota lite som hon redan dragit iväg och börjat leka med, en sån där docka som man sminkar och gör frisyrer på samt en skrana!



Jag förundrades igår när jag slog in Alvas födelsedagspresenter över hur jag lyckades ens hitta något mer att köpa eftersom hon inte behöver nåt, men det gick! Hon ska få bland annat några figurer från Sylvanian families, nån möbel till dockskåpet, en bok om siffor och lite kläder så nu längtar vi till på lördag ♥




 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jätte fina presenter. Alltid kul att se vad dina barn får :) Man inspireras!! HAHA, kul att fler inte gillar Hello Kitty, min man är likadan. Ha en fin dag och hoppas Alvas födelsedag på lördag blir helt fantastisk!

2014-01-16 @ 12:05:36
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se
Postat av: Caroline Nilsson

Hej hej! Följer din blogg och dig på instagram. Har två pojkar i samma ålder som dina barn och tycker man får bra tips och inspiration från dig. Nu undrar jag vart du köpt djurmaskerna för det tror jag min stora pojk skulle tycka om. Tack på förhand! /Caroline

2014-01-16 @ 12:20:58
Postat av: Elin - Livat på torpet

Så mycket fint! lilla Anna dockan har bönan med. Så roligt då det var en av mina favoritböcker när jag var liten :)
Kram

2014-01-16 @ 15:36:07
URL: http://www.elinteg
Postat av: LUCY ♥

Dom där Tingelingdockorna var ju så fina!

2014-01-17 @ 14:47:19
URL: http://lucyewelyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0