Fina pyjamaser!

Publicerat: 2014-02-10 Kl: 16:16:37 | I kategori: Barnkläder |





Nu var det länge sedan jag bloggade om barnkläder känner jag. Men nu köper jag faktiskt inte barnkläder så ofta längre utan jag passar på att köpa en stor hög två gånger per år när det är sommar och mellandagsrea. Däremellan köper jag mest plagg på tradera eller om jag hittar något fint som behövs. Jag köper hellre kläder från mitt favvomärke Småfolk på rea till samma pris som ett plagg till ordinarie pris från de vanliga kedjorna, oftast till och med billigare. Jag ska visa i ett annat inlägg alla mina mellandagsreafynd, jag har fyllt på både Alvas och Elsas garderober med en massa plagg från Småfolk som jag köpt till 50-60 % hos olika webshopar, massor av fynd har det blivit!

Men nu tänkte jag bara visa och tipsa om de här fina pyjamaserna från Lindex som jag köpte för någon månad sen när de hade tag 3 för 2 på alla barnkläder. När Alva var bebis så hade hon bara kläder från Lindex, de hade en kollektion med jättefina retromönster som nu även Elsa har fått ärva. De två vänstra pyjamaserna ser ut att vara samma tyg som två av plaggen som Alva hade för fyra år sedan, jättekul att de kommer tillbaka! Nu hoppas jag bara att det kommer fler vanliga kläder i lika fina mönster och inte bara pyjamasar, det har varit dåligt med roliga mönster de senaste åren tycker jag!




Alva hade en klänning i mönstret ovan som jag köpte när hon bara var några månader, och Elsa har just nu på sig Alvas gamla body i samma mönster som pyjamasen till höger  ♥



För övrigt håller jag på att drunkna i kläder, bokstavligt talat alltså. Har rensat klart min garderob och hela sovrummet är fullt med kläder som ska säljas bort. Vet inte riktigt hur jag ska ha tid att fota och lägga upp till försäljning, men det blir nog en instagrambloppis om ett tag samt lite större och tyngre grejer på facebook.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag är lite nyfiken.. När du skriver att du fyndar på olika webshopar. Räknar du då in frakten för beställningen i slutsumman? Eller är det bara själva plagget du räknar som fynd?
Jag är själv ett stort fan av webshopar och köpte alla sonens julklappar via nätet. Men räknar man in frakten blir det ju ofta någon hundralapp extra. Dock är sparad tid värt mycket jämfört med att stressa runt i butiker, känner jag. Så det brukar vara värt den extra kostnaden då inköpen ofta blir mer planerade när man hinner fundera hemma i lugn och ro. :)

Svar: Jag håller med, det är synd att det är dyrt med frakt på vissa ställen men det är ju så smidigt! Köpte alla julklappar på nätet i år, sambon blev tokig på mig för jag hade ju just fått Elsa och orkade inte hämta själv så han fick åka runt och hämta flera paket i veckan under december :) Men jag brukar räkna med frakten för att se hur slutsumman blir, passar på när det är fraktfritt och liknande och många ställen jag beställer på har 25 kr i frakt eller fraktfritt över 299 eller liknande och det är inte så dyrt! Men det lönar sig ju bara om man köper många plagg när det är dyrare frakt, lite farligt på så sätt ;)
Elin

2014-02-10 @ 19:41:32
Postat av: Pernilla

Dyrt att läsa bloggar, nu måste jag gå till Lindex och shoppa! :-)) Nej, skojar bara, tack för fint tips. Ska precis köpa pyjamas. Charlie har vuxit ut st 56, de här var sååå fina!

(Har länkat till dig i dag förresten, får mycket tips när jag kikar in här! )

Kram/Pernilla

Svar: Tack snälla du, roligt att du uppskattar tipsen! Ja Lindex har verkligen finast pyjamaser tycker jag, nästan alla som är kvar från Alva är också därifrån!
Elin

2014-02-10 @ 20:18:05
URL: http://nillanyfiken.blogspot.se
Postat av: LindaViola - mamma till två!

Vilka söta pjamasar!

2014-02-12 @ 15:58:15
URL: http://lindaviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0