En ny huskudde till samlingen!

Publicerat: 2014-02-13 Kl: 12:00:20 | I kategori: Barnprylar |





Jag v
et, ännu en kudde till samlingen. Tror jag är lite kuddberoende, och det senaste tillskottet är den här fina huskudden från Lucky boy sunday. Jag har velat köpa en sån i flera år och nu slog jag till! Den finns i flera olika färger och jag har letat länge efter den ljusrosa med svart tak, men den verkar vara slut överallt så nu fick det bli denna istället.


 

Kuddar och dockor får flytta runt lite här hemma mellan Alvas rum och Elsas lilla hörna, men för tillfället så bor huskudden hos Alva!


Annars så blir det mest bygga koja och se på film idag, Alva är sjuk tyvärr så det blir lugna inomhusaktiviteter hela dagen lång. Hoppas bara att vi andra inte blir smittade, speciellt inte Elsa eftersom hon är så liten fortfarande. Alva var ett halvår första gången hon blev sjuk och jag minns hur jobbigt jag tyckte att det var så håller tummarna att hon får vara frisk några månader till!



Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

åååh. så himla, himla fint!

2014-02-13 @ 12:15:51
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Ida

För att uppmuntra efter besvikelsen av att inte hitta just den man suktat efter så tycker jag faktiskt att den där passar bättre ihop med Alvas docka! :D

Svar: Haha jag håller med, det var därför den hamnade i Alvas rum! Tänkte egentligen att den rosa/svarta skulle vara till Elsa, men om jag hittar den kan jag ju köpa den också, perfekt ;)
Elin

2014-02-13 @ 14:26:29
URL: http://hemmadrommar.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Så fin!!
Och vad jag (bönan) önskar sig ett sånt där fint skåp. Kanske ska jag fråga om sambon händigt kan snickra ihop en? För i min värld känns det inte så svårt alls ;)
Kram

2014-02-13 @ 16:30:56
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Siv

De er så fine!! Jeg kjøpte mine fra hapel.no. Der hadde de med svart tak også! Tips!! :) Du har en superinspirerende blogg!!! Klem Siv

Svar: Tack snälla du, vad roligt att du gillar bloggen! Tack för tipset om webshopen, ska kolla in den lite mer! mvh Elin
Elin

2014-02-13 @ 17:33:43
Postat av: Yohannas.se

Som jag skrev på Insta, sååå mysigt du gör det i rummet!

Svar: Tack snälla du :)
Elin

2014-02-13 @ 22:15:24
URL: http://yohannas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0