Pysseldags!

Publicerat: 2013-09-12 Kl: 17:44:07 | I kategori: Allmänt |





Idag har jag hunnit pyssla lite grann, det var länge sedan sist känner jag och jag har ju flera små pysselprojekt som jag tänkte hinna med framöver, en molnmobil till bebisen och lite kuddfodral bland annat. Idag har jag dock ägnat mig åt Alvas hushylla som jag köpte för några veckor sedan, resultatet kan jag visa sen! Det var lite svårt att bestämma vilka papper jag skulle använda bara, jag har tänkt köpa en prylhylla till Alva i evigheter men inte haft någon plats på väggen och nu när jag hittade den fina hushyllan så köpte jag den istället trots att det är ganska få fack i den, det är ju mer som ett litet dockskåp än en prylhylla.

Papperen ovan är tapetprover från Ferm living, papper från Blafre (köpta på Room i stockholm) samt några vanliga presentpapper.





Jag har även tänkt använda dessa, det är miniatyrer av Ferm livings tapeter som man kan skriva ut gratis från dem. Det är tänkta att användas som tapeter i Ferm livings eget dockhus, men de passade till Alvas hushylla också, jag var bara tvungen att klippa till dem lite grann. Det fina papperet längst ner kommer från Sirlig.dk, det följde med i paketet när jag beställde den fina dockan som jag visade häromdagen!


 

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Jag är ute efter ett skåp som jag hade tänkt göra ett dockskåp av. Nu kommer ju inte ingrid att kunna leka med den på länge, men det är skönt att vara ute i tid så man får tag på det "perfekta" skåpet :) Och det där med att skriva ut gratis tapeter från Ferm livings hemsida ska jag komma ihåg. Tack för tipset! :)
Kram

Svar: Ja lika bra att börja i tid, tiden går så snabbt ändå så vips sitter hon där och leker med smådockorna! Ett skåp blir nog superbra, jag har sett några såna med skåpdörrar på, då kan man ju gömma undan allt om det är lite rörigt där inne! Som det lätt kan bli ibland haha.. Typ jämt ;) Kram
Elin

2013-09-13 @ 07:53:56
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Catrin

Hej!!

Hittade precis din blogg via livingroom och föll direkt!! Du inreder så fint och själv har jag en liten bebis som snart anländer så håller därför på att inreda ett litet barnrum. Har precis samma smak som dig så därför skulle jag i princip vilja ha ALLT som du inrett Alvas rum med hehe!! Min fråga till dig är vart man skriver ut dessa gratistapeter från fermliving? Har varit inne på deras hemsida men förstår inte riktigt hur man ska gå till väga? Vore jätte snällt om du ville förklara :) Jätte fin blogg har du och jag kommer definitivt at följa dig från och med nu! :) / Catrin

Svar: Hej! Tack snälla för din gulliga kommentar, jag blev jätteglad! Så kul att höra att någon blir inspirerad, det gör det så kul att blogga :) När jag skrev ut tapeterna googlade jag bara på ferm living dockhus tapeter, tror jag använde mig av länken i den här bloggen! http://passionatedesign.se/2012/06/14/tapeter-till-dockhuset-fran-ferm-living/ Det var bara att klicka på länken så kom alla tapeter upp som pdf-fil! Mvh Elin
Elin

2013-09-15 @ 10:38:51
Postat av: Catrin

Ååå tack så mycket för ditt svar! Då ska jag genast börja skriva ut! :)Ha en bra dag!

Med vänlig hälsning Catrin

2013-09-16 @ 11:56:05
Postat av: carin da silva

Hej!!!
Jag hittade din blogg när jag letade tapeter till min sons rum. Jag såg att detta var ett ganska gammalt inlägg men hoppas ändå att du ser den här kommentaren.

Jag blev helt kär i det "papperet" från Sirlig.dk och skulle vilja göra en tapet av det mönstret. Vet du var jag kan få tag på det? Sirlig har det inte på sin hemsida längre.
Tack på förhand
Carin

Svar: Hej! Tack för din kommentar! Jag fick med papperet (tror det var ett A5) som en extra gratisgrej när jag gjorde en beställning från Sirlig förra året så jag vet inte om hon haft det i sortimentet! Men jag vet att kreativa karin har liknande mönster för gratis nedladdning på sin blogg, tror hon bloggar på Loppi nu! Tror säkert det blir superfint som tapet, hoppas att du hittar den ;) mvh Elin
Elin

2015-01-24 @ 22:37:46
URL: http://mama.nu/carindasilva

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0