Nyklippt gånger två

Publicerat: 2013-09-15 Kl: 20:39:00 | I kategori: Alva 2-3+ år |





Jag har suttit lite i veckan och försökt komma ikapp de tusentals foton som jag inte hunnit sätta in i fotoalbum än, och jag blir helt nostalgiskt och typ gråtfärdig hela tiden när jag ser alla söta babybilder på Alva. Tiden rasar verkligen iväg och jag minns knappt att hon varit så liten! Det kanske är gravidhormonerna som gör mig lite extra känslig men himla kul är det iallafall att minnas allt igen ♥ Jag har skippat de fina pysselalbumen som jag gjorde från hennes första månader, nu är det vanliga stick-inalbum som gäller för att det ska gå fort och för att jag ska hinna komma ikapp över tre år.
 
Jag har precis hunnit sätta in bilder tills då Alva var nio månader och vi klippte hennes hår för första gången! Hon hade mycket hår när hon föddes och hade i flera månader en lång tofs mitt på huvudet som stod rakt upp,  och har sedan dess alltid varit bebisen med håret och sen flickan med det långa håret.

Det var nog det som gjorde det lite extra jobbigt när jag den här helgen för första gången klippte hennes långa hår. Två första gången klipp på en helg, jobbigt för gravidhormonerna.. Jag har såklart klippt topparna lite grann och luggen, men nu blev det över en decimeter på längden. Det var inte meningen att klippa fullt så mycket, men jag är inte direkt något frisör och klippte såklart jättesnett från början.. Hon har väldigt långt hår fortfarande som ses på bilden till höger, men innan var det typ ner till rumpan vilket började bli ivägen så det var nödvändigt.



Nej nog med nostalgi och hår, idag har vi även besökt Fantasyland med Mika och Jocke! Papporna fick klättra med där det behövdes men annars lekte de på själva himla bra. Själv fotade jag bara lite grann och satt brevid, får se om det kommer upp några bilder sen. Trevlig söndagkväll på er!


 

Kommentarer
Postat av: meh.blo.gg

Fina bilder :-) Mina töser har med långt hår

2013-09-16 @ 09:46:04
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: liborius

Tycker det är så fint med små tjejer som har långt hår:)

2013-09-16 @ 09:47:17
URL: http://liborius.se
Postat av: Bohemhoe

Nämen Gud vilken gullig unge! Så snygg hon e på andra bilden med lugg!

2013-09-16 @ 10:53:34
URL: http://bohemhoe.blo.gg/
Postat av: Mammatea

Så fin!

2013-09-16 @ 20:44:38
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0