Alvas favoriter just nu!

Publicerat: 2013-09-12 Kl: 20:36:49 | I kategori: Barnprylar |





Här kommer ett litet tips till er som har barn i ungefär samma ålder som Alva, hon älskar verkligen dessa små djurfamiljer från Sylvanian families som jag köpte till henne för någon månad sedan! Sedan dess leker hon med dem jämt, så när vi var i Stockholm häromveckan på bröllop passade vi på att gå på BR leksaker och kolla in deras sortiment, en stockholmspresent är ju obligatoriskt!  Vi hade lite tur när vi var där för det var 20 % på ett köp samtidigt som det var rea på flera förpackningar med Sylvaniandjuren.

Det på bilden ovan är tre förpackningar totalt, och jag tror vi betalade kanske 140 kr för alla tre tillsammans. Däremot tycker jag att det är lite för små tillbehör, men Alva är överlycklig då det är första gången hon äger småprylar som hon kallar det. Hon sitter och spelar olika roller för alla figurer och använder olika röster när de pratar, man blir alltid lite full i skratt när man lyssnar på henne och hör vilka olika scenarion hon fantiserar ihop!





Ja så här såg det alltså ut i hushyllan innan jag började tapetsera väggarna i den vilket var dagens pyssel, ni ser ju att det var lite svårt att få den för mig sjäv haha.. Alva flyttade direkt in alla små djur, andra smådockor och passande prylar, så även om jag vill hänga upp den på väggen så kommer den att stå på golvet den mesta tiden. Iallafall fram till jul då ett riktigt dockskåp ska inhandlas!




Glad tjej med sina favvoleksaker just nu! Byttan Alva håller i är djurens badkar (ibland) och tvättmaskin (typ jämt), de får inte ha på sig sina kläder i många sekunder för de ska ju faktiskt tvättas i tvättmaskinen..




 

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Åh, jag minns dom där från det jag var liten! Hoppas, hoppas att ingrid kommer att vilja ha såna sen när hon blir större :) (för om jag ska vara ärlig tycker jag att det inte är lika roligt med alla legogubbar och turtles ;))
Kram

2013-09-13 @ 07:47:44
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Jennie

Sött!! Jag har något svagt minne av att jag hade någon sån liknande som liten också,men tyvärr inget som sparats.

Svar: Visst är de fina! Vad synd att de inte sparats, men det är kul att de fortfarande finns kvar i affärerna! Jag kan tänka mig att det mest är föräldrar som lekt med den på 80-talet som nostalgiskt köper dem till sina barn, som jag :)
Elin

2013-09-13 @ 11:58:13
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se
Postat av: Jossan B

TACK för tipset! Men varifrån är hushyllan??
Jossan

Svar: Hej! Hushyllan har jag köpt från sveas design & vintage, om du scrollar ner några inlägg så hittar du inlägget om hushyllan och där har jag också länken till butiken! Mvh Elin
Elin

2013-09-13 @ 14:05:23
Postat av: Jenny - mammaliv i Nashville

Vilka underbara små figurer! Längtar till jag kan inhandla dockskåp till August! Så mysigt att sitta & pilla med :)

2013-09-13 @ 21:17:18
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Tidy to be

Titta vad jag hittade här när jag surfade runt :)

http://babydeco.blogspot.se/2013/09/nuevos-usos-armario-hensvik-como.html

Svar: Hej! Jag såg det för någon dag sedan, men jättegulligt att du tipsade mig för det är verkligen lätt att missa! Jag var tvungen att använda google translate för att se vad de skrev, läste spanska i skolan men minns inte ett ord haha..
Elin

2013-09-14 @ 20:05:39
URL: http://www.tidytobe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0