Första cykelturen!

Publicerat: 2013-10-21 Kl: 21:58:00 | I kategori: Alva 2-3+ år |
 
I torsdags kom den första riktiga snön, och Alva fick sin första riktiga cykel ♥. Inte så bra tajming kanske, men det ska bli plusgrader i veckan igen så några veckor till kan vi nog träna på cykling innan det är dags att ställa undan den till i vår! Egentligen ville jag att hon skulle ha en cykel redan i somras, de barnen på gården i hennes ålder som hon leker med har cyklat runt hela sommaren medans hon själv tappert har cyklat runt med sin trehjuling. Inte för att det var några problem med det i och för sig, jag har knappt sett någon cykla så snabbt på trehjuling som Alva gör!

Vi var runt på lite affärer och provcyklade i slutet av sommaren men hittade ingen som kändes bra, så då blev det aldrig något köp. Men så fanns denna tydligen på den enda affär vi aldrig besökte, Intersport! Det syns inte så bra på bilden men det är en Crescent 12 tum i rosa och pastellblått, jättefin!
Alva var jätteduktig på att cykla, man kan tro att hon aldrig gjort annat när hon premiärcyklade på gården fram och tillbaka, fram och tillbaka.
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Bättre sent än aldrig ;)

Postat av: lina

Åh vad mysigt med snööö!!
Grymt fin blogg också! :)

2013-10-23 @ 11:10:02
URL: http://linasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0