Bäddat och klart!

Publicerat: 2013-10-29 Kl: 13:32:00 | I kategori: Gravid med nr 2 |






Igår tog vi upp spjälsängen från förrådet, och nu är det bäddat och klart tills bebisen kommer! Eller bebisen kommer ju att sova i ett babynest de första månaderna, men det är ändå mysigt att "boa" lite och göra fint i spjälsängen. Både spjälsängsskyddet och täcket från Polkadot design är Alvas gamla, de funkar fortfarande även om spjälsängsskyddet börjar spricka sönder på vissa ställen. Men det har varit jättebra, högt och stabilt vilket jag gillar.

Jag lånade lite prylar från Alvas rum, men björnkudden från Ferm Living samt kanindockan är till bebisen även om Alva såklart är den som leker med dem i något år till!

Tyvärr så får vi inte plats med ett till barnrum i vår lägenhet, annars hade jag ju väldigt väldigt gärna satt igång med att inreda! Så bebisen får en liten hörna i vårt sovrum, och sen hoppas jag att vi bor i hus inom ett år eller två och då blir det såklart ett till barnrum. Jag tänkte mig färgerna mint, rosa, och ljusgrått så får vi se om jag fortfarande tänker likadant när vi väl flyttar!






Den lilla björnkudden från Ferm living är så himla fin, jag funderar på att köpa filten med samma björn i julklapp till bebisen. Även om man bara är en månad gammal så måste man såklart få en julklapp, Alva hjälper nog gärna till att öppna om jag känner henne rätt..

Kudden kommer från Miniroom, och jag slänger in en liten påminnelse om att man fortfarande kan vinna ett presentkort värde 500 kr därifrån i min tävling som pågår tom söndag. Här är länken till tävlingen!


 

Kommentarer
Postat av: frupastell

Så fint ni har gjort det till bebisen. Kudden från Ferm Living är så fin.

Svar: Tack Sandra! Ja det är ju så roligt att få "boa" även om kuddarna inte kommer att ligga där samtidigt som bebisen ;) Kudden är superfin, nästan så att jag funderar på att köpa en till i samma serie! kram
Elin

2013-10-29 @ 14:50:30
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Så himla mysigt och så fin kanindockan är. Var är den ifrån?

Svar: Visst är den söt! Jag har beställt den från danmark, från sirlig.dk!
Elin

2013-10-29 @ 16:05:13
URL: http://khaleesi.se
Postat av: Sandra

Åh va fint du gjort det. Gäller verkligen din blogg du bjuder på så mkt inspiration. Hur har du hängt upp dina pom pom?

Svar: Tack snälla, vad roligt att höra! På bilden hänger de bara uppe med tejp (frystejp som inte lämnar märken) , men jag ska hänga dem på en tavelkrok sen, de är snören på dem så det funkar bra!
Elin

2013-10-29 @ 19:30:14
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Men du så fint!! :)

Postat av: Elin - Livat på torpet

Jag har också boat med att fixa barnsäng fast våra har sovit i vår säng så länge dom ammat på natten. Och den där kanindockan ... så himla fin!! :)
Kram

2013-10-30 @ 09:36:44
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0