Molnmobiler till barnrummet!

Publicerat: 2013-11-04 Kl: 13:49:19 | I kategori: Barnprylar |



Alla bilder kommer från Etsy.com, länk till alla säljare finns längst ner i inlägget.



När Alva var liten tänkte jag sy en molnmobil åt henne, men det blev aldrig av då det var under den perioden då hon ändå började ställa sig upp i spjälsängen och ville dra sönder allt hon såg.. Det var över tre år sen, och jag har tröttnat lite på moln däremellan nångång men nu är jag definitivt inne i en älska-moln-period igen och kan typ inte få nog!

Jag tycker ju att det är kul att pyssla och göra saker själv när det inte är allt för avancerat, och just moln och regndroppar är ju väldigt enkla former att jobba med så en molnmobil bestämde jag direkt jag blev gravid att jag skulle göra till bebisen istället. Fast nu är det plötsligt ganska lite tid kvar trots att jag haft nästan nio månader på mig, så jag velar lite om jag verkligen ska sy en som jag tänkte från början, eller om jag ska göra en i papper vilket känns betydligt enklare. Alva har ju ett regnmoln och regndroppar ovanför sin säng som jag gjort i papper vilket tog ungefär totalt 30 minuter att göra, men tyg känns ju lite finare. Ja vi får se hur det slutar!




Alla bilder är lånade från Etsy.com och kommer från dessa säljare, 1, 2, 3, 4, 5&7,  6, 8, 9, 10,



Jag försöker undvika att kopiera någon annans design rakt av när jag pysslar även om alla såklart inspireras av varandra, men inspiration till molnmobiler finns i tusentals på nätet så det är lite svårt att komma på någon helt egen idé när det kommer till dessa. Det blir nog någon slags blandning av olika beroende på om jag gör i papper eller tyg. Typ ska molnet ha ögon eller inte? En droppe på varje snöre eller flera droppar? Platta droppar eller fyllda droppar? Jag tänkte försöka mig på både moln och någon luftballong, det är så himla fint! Fast sy en luftballong tror jag inte att jag orkar, så isåfall blir det nog i papper. Fortsättning följer..








Kommentarer
Postat av: Pernilla Carlzon

Vad lustigt, jag hittade in hos dig inatt vid halvfem-snåret, är gravid i v 36 nu och nu ser jag att du är ungefär i samma tid. När jag vaknade inatt så googlade jag på att sy ugglor ( helt normalt va!?) och då hittade jag in till dig.

Så fin blogg du har och så fina saker du gör! Jag skulle gärna testa att sy lyftballonger också , dessa var himla söta !

Nu har jag lagt till dig på min bloglovin, ha det gott och lycka till med slutspurten! ;-)


Svar: Haha vad roligt, det kändes verkligen som att vi har mycket gemensamt då jag också gillar ugglor väldigt mycket, speciellt till barnrummet :) (och så brukar jag också vakna mitt i natten och kolla telefonen nu i slutet av graviditeten, väldigt störande att inte kunna somna om..) Vad roligt att höra att du gillade bloggen, och lycka till själv med graviditeten och bebisen! mvh Elin
Elin

2013-11-05 @ 17:17:17
URL: http://nillanyfiken.blogspot.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Spännande att se vad du får till. Är säker på att di kommer att få till en superfin så pysslig som du är :)
Kram

2013-11-05 @ 19:39:32
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0