Sjukling här hemma!

Publicerat: 2013-06-12 Kl: 22:29:46 | I kategori: Alva 2-3+ år |





Nu när det är sommar så spenderar vi mycket tid ute på vår gård, den är superfin och Alva har flera kompisar i sin ålder som hon leker med vilket är toppen. Tyvärr så har Alva dock inte fått vara ute där på flera dagar, hon har nämligen fått vattkoppor stackarn. Eller det har faktiskt gått över förväntan, jag hade väntat mig att hon skulle vara sjukare och klia mer men hon har varit i princip lika pigg som vanligt och har bara klagat på kliandet lite grann ibland. Däremot fick hon blåsor i munnen och kunde inte äta vanlig mat på flera dagar (gissa om hon är nöjd som typ levde på glass ett tag!?)  det var så det började förra veckan men då trodde vi bara att det var förkylningsblåsor eller liknande.

Någon dag senare när jag såg den första pricken trodde jag att det var ett myggbett, men sen när hon vaknade på morgonen efter var hon rätt så prickig så då förstod vi vad det var, det tog ju bara typ tre dagar innan smarta föräldrarna fattade.. Som tur var var hon ju ledig från förskolan både torsdag och fredag när det satte igång, så förhoppningsvis hann hon inte smitta någon. För det har inte alls varit någon annan som varit sjuk som vi vet, men jag gissar att hon fick det utomlands eller på planet eftersom det smittar i luften och det kan ta några veckor innan man blir sjuk.

 


Bilderna är från veckan innan hon blev sjuk, jag tar aldrig med mig kameran i vardagen längre vilket är trist, så här tog jag lite kort en vanlig vardagskväll när Alva och Mika leker på gården!



Här har Mika varit snäll och bytlånat sin sparkcykel mot Alvas trehjuling, jag nämnde ju i förra inlägget att Alva så gärna vill ha en egen sparkcykel!
 


Alltså älskar verkligen den här fina klänningen från Småfolk som jag köpte på tradera förra sommaren, en ny sommarfavvo!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fina bilder :-)

2013-06-12 @ 23:33:55
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: Molly

Underbara bilder, men synd med vattkopporna, det går ju inte riktigt att göra något åt heller, det är bara att vänta❤

2013-06-13 @ 08:25:05
URL: http://mollyebbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0