Dagens shoppingtips!

Publicerat: 2013-06-12 Kl: 20:06:08 | I kategori: Allmänt |


Jag måste bara slänga in ett litet shoppingtips för er som också gillar att fynda! Det här erbjudandet fanns i höstas också, och då köpte jag två stycken som jag använde för att köpa julklappar till Alva. Nu är det lite länge kvar till jul, men hon har blivit lovad en sparkcykel då de andra barnen på gården har varsin som de cyklar runt på medans Alva står med sin trehjuling och hela tiden frågar om hon får låna deras istället haha.. Så en sparkcykel ska det bli!

Erbjudandet är via Groupon, man kan köpa ett presentkort på Lekmer.se värde 500 kr, men man betalar bara 249 kr för det. Himla bra, sparkcykeln kostar 249 kr så då har jag helt plötsligt 250 kr till att shoppa för! Inte för att vi behöver något speciellt just nu, men Lekmer har ju de flesta av mina favoritmärken som Blafre, Färg och form och Småfolk så något ska jag väl kunna hitta..

Här är länken direkt till erbjudandet (via mig).




Kommentarer
Postat av: hos familjen vanlig

Tackar för tipset och kul att du är igång med bloggandet igen.
Fantastiskt fina klänningar, har ju en del mönstrat till Judit oxå men just nu gillar hon inte klänning särskilt mycket - tråkigt när hon har typ 30 stycken :( men jag hoppas att det ändrar sig när det blir varmt, då kanske hon iaf vill ha de kortärmade?
kram j.

2013-06-13 @ 17:00:19
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Erica

Tack för tipset! Beställde presentkortet pch klickade sedan hem både UV tält och fina "moln lådor". härlig blogg och kul att du är igång igen, får massor utav inspiration till min lilla dotters rum :)

2013-06-13 @ 21:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0