Lite reashopping + ett shoppingtips!

Publicerat: 2013-07-14 Kl: 11:47:00 | I kategori: Barnkläder |





Detta var t-shirtsen från Småfolk som jag köpte på rea för några veckor sen, jag kan verkligen inte få nog av Småfolks fina mönster! Jag tror de gick på 109 kr styck om jag inte minns fel, men just dessa mönster är nog redan slut. När man väntar tills kläderna är på halva priset är det ju oftast slut med de flesta storlekar och plagg, men jag hade tur som hittade dessa tre som jag alla har kollat in tidigare!




Alla tre är i storlek 104/110 så de är tänkta att användas nästa sommar, men det gör inte så mycket att de är lite stora så de funkar ju denna sommar också.




Det här är favoriten! Älskar alla mönster som är landskaps eller bondgårdsmönster ♥ Alva gillade den också, det kan ha berott på att jag sa att det är Lotta på Bråkmakargatan som bor i det lilla huset på tröjan.. Alva höll med, hon såg direkt att cykeln på tröjan var tant Bergs cykel som Lotta stal, men hon tyckte det var lite fel att det inte fanns några grindstolpar på staketet, för var ska då Lotta sitta? Ja man har aldrig tråkigt med en treåring iallafall, Alva har alltid roliga funderingar och förklaringar till allt!





Sen måste jag bara tipsa om ett superbra shoppingtips innan allt säljer slut! Webshopen Hjärtat mitt har HALVA PRISET PÅ ALLA ÖVERDELAR tom den 15 Juli, det gäller även redan nedsatta priset så tex en långärmad tröja från Småfolk kostar nu från 85 kr och en body från samma märke kostar mellan 45-80 kr.

Fyndläge alltså! Nu är säkert mycket redan slut, jag hade ju absolut inte tänkt att köpa några mer barnkläder denna sommar men jag var bara tvungen igår kväll när jag såg erbjudandet. Det blev två bodys till mini i magen♥  En från Småfolk och en molnbody från Färg & form.
 

Kommentarer
Postat av: Fru Cissi

Vilka söta! Småfolk har mycket fint

2013-07-16 @ 10:03:34
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: hos familjen vanlig

Håller med såklart! Mer och mer Småfolk finns i barnens garderob. Har aptröjan i grönt o orange o har precis köpt den i mitten till lillebror :)
Sen gillar jag Me and I såklart eftersom jag säljer det...
kram j.

2013-07-17 @ 09:23:50
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0