Sjukveckan!

Publicerat: 2013-02-01 Kl: 20:32:00 | I kategori: Instagram |





Lite ironiskt att jag skrev i förra inlägget att jag är så trött, för självklart har det bara blivit värre den här veckan. Alva fick över fyrtio graders feber stackarn, men efter två dygn ungefär gick febern ner samtidigt som jag blivit sjuk med hög feber och hosta som typ skär sönder lungorna. Det som kändes himla trist var att vi hade biljetter till konserten med First aid kit igår, och in i sista stund visste jag inte om vi skulle kunna gå. Men jag har sett fram emot det här så länge då jag älskar First aid kit så det löste sig genom att Alva blev friskare och hennes snälla morfar kunde vara barnvakt, och jag själv proppade i mig alvedon och hoppades att jag inte skulle typ svimma på vägen. Konserten var iallfall superbra, ni som missat dem måste verkligen lyssna! Jag bad om musiktips på Instagram och fick massor av tips så det tackar jag för! Jag hade tänkt lyssna idag på Spotify, men Alva har inte sovit en sekund så det blev en halvjobbig dag då jag själv knappt orkar stå på benen medans hon helst vill leka så det får bli imorgon.

Annars är det lite blandade bilder ovan från Instagram (elinochalva heter jag där också), bland annat på mitt nya motiv som är det första av flera cirkusmotiv! Bilden visar två ballerinakaniner men det kommer bara att vara en, jag funderade bara på vilket mönster hon skulle ha på kläderna och så ska det dit ett paraply också! Sen är det bilder från Alvas skridskopremiär som jag inte ska ta åt mig äran av, jag hade bara vanliga skor medans det var Andreas som åkte runt med Alva. Ingen som blev förvånad kanske haha.. I högra hörnet syns ugglorna som jag gjorde till Alvas tårtor, jag har fortfarande inte hunnit blogga om hennes kalas men det kommer snart!


Hoppas att ni andra håller er lite friskare och får en bra helg ♥




Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilka fina och färgglada bilder. :) Blir så glad av att läsa dina inlägg, trots att ni varit/är sjukdomsdrabbade. Verkligen superfina ugglor du knåpat ihop. Bra jobbat! :)

Svar: Men tack söta du, precis vad man behöver när man är sjuk :)
Elin

2013-02-02 @ 10:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0