Lite nytt från Rice!

Publicerat: 2013-02-02 Kl: 15:32:46 | I kategori: Mat & bak |





Om jag sett rätt så har det varit strålande sol idag, men jag är fortfarande sjuk så jag har legat inne med rullgardinen neddragen och slökollat på tv medans Andreas och Alva åkte ner på stan för att jag skulle få vila. Jag har några utkast som jag inte hunnit publicera så jag tänkte slänga in ett sånt lite snabbt, skriva orkar jag nog göra trots feber!

För någon vecka sedan fick jag hem lite fina prylar att testa från Hjärtat mitt, allt kommer från märket Rice och är av melamin. Himla bra för barn tycker jag eftersom det är så hållbart, och dessa var väldigt fina också! Jag valde muggar, teskedar och två skålar. Brickan med det fina fågelmönstret har vi redan hemma så skålen matchar finfint. Teskedarna var nog mest till mig dock, är det bara jag som inte gillar att dricka te med vanliga teskedar eftersom de alltid blir kokheta? 

 



Det kommer iallfall att komma upp en tävling i bloggen under veckan där man kan vinna ett presentkort på Rice, så kika in om några dagar och tävla!




Kommentarer
Postat av: Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Åh jag tycker också mycket om rice, känns lite roligare att duka med till tjejen än tråkiga plastmuggar från Ikea (nog för att vi har sådana också!)

2013-02-02 @ 16:07:05
URL: http://barajagochmin.blogspot.com
Postat av: Johanna / Fru form o fix

Det är ju roligt att kunna ha plast men ändå så fint. Krya på dig!

2013-02-02 @ 19:34:46
URL: http://jdolk.blogg.se
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

ÄLSKAR dom där skålarna! Så fina :)
Kram

2013-02-03 @ 10:50:35
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0