Senaste kuddköpen från en kuddberoende..

Publicerat: 2013-12-08 Kl: 20:45:01 | I kategori: Barnprylar |





Men det var ju vädigt typiskt att bara för att jag råkade nämna i förra inlägget att Elsa inte skriker så mycket så bestämde hon sig för att ha skrikfest i flera timmar i sträck natten till lördagen. För er som inte varit med om det så kan jag säga att några timmar med gallskrik känns som en evighet. Nojig som jag är så blev jag ju genast rädd att hon håller på att utveckla kolik, men inatt har hon inte skrikit alls som tur är så vi kanske slipper det. Däremot har hon hållit mig vaken ändå mellan typ kl 03-06.30, men så länge hon inte är ledsen så känns det mer ok att vara vaken även om jag börjar känna mig som en zombie ibland på dagarna. Vet inte om det är tröttheten eller amningshjärnan, men idag var klockan nästan 13 innan jag upptäckte varför jag var så hungrig, hade ju glömt att äta frukost eller något överhuvudtaget och som jag nämde tidigare så har jag typ inte koll på vilken veckodag det är längre. Grön i ansiktet har jag också varit idag efter att Alva ansiktsmålade mig imorse, sen glömde jag bort det samma sekund och har gått runt så hela dagen..



Båda dessa fina kommer från Ferm living och är lite mindre i storleken, perfekt i spjälsängen.


Men något jag har koll på är vad jag ska köpa till barnen i julklapp! Jag har klickat hem en massa fint de senaste dagarna till både Elsa och Alva, och jag längtar nästan ihjäl mig till julafton! Jag tror att jag är lite kuddberoende faktiskt, vi har ju en hel del kuddar hemma både i soffan, i Alvas kuddhörna och nu i Elsas säng, men ändå så har jag köpt två fina kuddar/mjukisar till henne. Men jag tänkte att hon också skulle få en kuddhörna i sitt rum när vi flyttar till större (nästa år förhoppningsvis!) så det är lika bra att börja! Jag får visa dem när jag får hem dem, men ovan syns mina senaste braiga kuddköp. En underbar molnkudde som jag köpt från Etsy.com och en till kudde från Ferm living i mint.




 Alltså hur söt kan en kudde vara egenligen? ♥



Kommentarer
Postat av: sara

Men åh så söt kudde! Stort grattis till er fina Elsa och tack för tipset om vart jag kan hitta rådjuret, blir nog ett klick :)

2013-12-09 @ 11:28:48
URL: http://missmantyniemi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0