En fin leverans med Djeco från Litenleker.se!

Publicerat: 2013-12-17 Kl: 20:43:00 | I kategori: Barnprylar |





Vi fortsätter med ett till inlägg på temat julklappar tycker jag! Jag skrev ju för någon vecka sedan och tipsade om en ny webshop som har massor av spel, pussel och pyssel från mitt favvomärke när det kommer till såna saker, nämligen Djeco! Webshopen heter Litenleker, och idag har jag hämtat ut ett paket som vi fått därifrån med massor av roliga grejer! Alva fyller ju år i januari så jag kommer att dela upp sakerna på både jul och födelsedag.

Just nu är det 10% på hela webshopen, och vill man ha sin beställning innan jul så är det innan kl 12 imorgon den 18:e som man ska beställa!





Jag hade svårt att bestämma vad jag skulle välja till Alva då det fanns så mycket fint jag ville ha, och det kommer garanterat att bli både en och två till beställningar gjorda framöver! Till vänster är det två förpackningar med små klistermärken samt ett pysselset med klistermärken. Till höger syns tre spel, jag tror Alva kommer att gilla det översta som heter Froggy då det ser ut att vara en stor spelplan och en massa fina tillbehör, hon älskar att spela spel just nu! De andra spelen är ett memo och ett fiskespel!


 

Kommentarer
Postat av: Johannas Retro

Åh så fina spel, sånna hade inte jag när jag var liten! :)

2013-12-19 @ 11:59:53
URL: http://johannasretro.com
Postat av: Miaa

Tack som tusan för tipset om Djeco. Ny favorit nu måste jag säga. Vart själv tvungen att beställa hem både pussel och pyssel. Så underbara pussel Djeco har och barnen älskar allt dom fick.

/Miaa :)

Svar: Men vad roligt att tipset blev uppskattat! Vi har spelat Alvas nya spel massor så de är verkligen bra, och så har vi några träleksaker därifrån också som är jättefina, bla en servis så det är verkligen ett favvomärke :)
Elin

2014-01-03 @ 20:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0