De sista julklapparna!

Publicerat: 2013-12-23 Kl: 16:48:10 | I kategori: Barnprylar |





Himlarns vad dagarna gått snabbt nu i december, man kan inte fatta att det redan är julafton imorgon! Självklart har vi skyndat runt idag och köpt de sista julklapparna trots att jag tänkte vara klar med allt innan Elsa föddes i november, men så blir det ju varje jul. Idag har jag varit inne på jobbet och ätit jullunch med mina jobbarkompisar, jättemysigt! Nu ska vi snart packa ihop barnen i bilen och åka till mina föräldrar där vi alltid firar uppesittarkvällen med god mat och bingolottospel!

Jag har fortfarande en massa julklappar att slå in, men så här såg det ut häromkvällen när jag slog in de flesta av Alva och Elsas presenter. En massa fina saker som jag längtar efter att Alva ska få öppna imorgon ♥ Vi har precis varit nere i källaren och letat fram hennes julstrumpa, så några saker får hon på morgonen såsom lite pyssel, en film och ett godishus - sånt som man kan roa sig med under dagen!




Jag brukar ju alltid fota Alvas julklappar efter jul så det kanske är lite onödigt att fota allt innan också, men det som syns på bilderna är bland annat fina pysselböcker av Ingela P Arrhenius, en tyllkjol till Alva som jag även köpt vingar till, dockor i form av Tingeling och Vinterlija, några fina kuddar och filt till Elsa och det superfina dockhuset som Alva ska få! Hoppas att hon blir glad, det är så himla fint!


Hoppas att ni alla får en mysig dan före dan!

 

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Men så fina julklappar! Här har jag slagit in dom sista nu ikväll jag med. Det är en tradition kvällen innan tror jag ;) Samma sak som att spela bingolotto och somna i soffan, haha!
God jul på dig!

2013-12-23 @ 21:27:23
URL: http://www.elinteg
Postat av: Nina

Var har du hittat Tingelingdockorna? Har en liten tjej som skulle älska dem :)

Svar: Visst är de fina :) De beställde jag från toys r us! Mvh Elin
Elin

2013-12-26 @ 20:27:22
Postat av: Mari - Nordisk interiør

Hei!
Så nydelige gaver :)
hvor har du kjøpt den fine sky puten (kudda) i rosa og hvit striper ?
Den skulle jeg gjerne kjøpt til min lille prinsesse i magen :)

-Mari

Svar: Tack så mycket, och grattis till prinsessan i magen :) Visst menar du molnkudden? Den har jag beställt från molly-meg.co.uk! mvh Elin
Elin

2013-12-30 @ 21:48:53
URL: http://www.nordicintereor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0