Nytt motiv från elina studio - svartvita ugglan!

Publicerat: 2013-08-07 Kl: 21:19:11 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |


 

Ni som följer mig på instagram har redan sett denna, men för er som inte gjort det så har jag ritat ett nytt motiv, den svartvita ugglan! Originalet ritade jag för hand i vintras någon gång, men det är först nu som jag har haft tid och ork att rita om den på datorn. Jag ritar ju mest bara färgglada motiv, men det kan vara kul med svartvitt också för en gångs skull.

Den kommer att gå att köpa ungefär i slutet av Augusti skulle jag tro, och hinner jag kommer jag att göra den i färg också, jag ska bara komma fram till vilken färgskala den ska gå i.

Jag måste också bara passa på att skriva hur roligt det är att så himla många av er beställde mina tryck då jag hade halva priset, flera motiv är bara några få kvar av så de ska jag beställa fler av samtidigt som denna. Mest populär var mitt motiv den rosa Godnatt-ugglan som tog slut nästan direkt,  så den kommer också att komma in snart! Godnatt-ugglan kommer också att komma i två färger till, en blå och en lite mer retro. Slutet av Augusti alltså!




Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Molly & gravid

Ååå, ser fram emot att få köpa hem ugglorna! Kommer de att komma i olika storlekar?

Svar: Vad kul Sandra! De kommer att komma som de andra motiven hade jag tänkt, i A4 och i 30x40 cm!
Elin

2013-08-08 @ 00:49:01
URL: http://surrovich.blogg.se
Postat av: Sandra M

Hej! Jag läser din blogg och följer dig på Instagram och har fått stor inspiration till min dotter Elsas rum genom dina fina bilder, tack för det! =) Jag kommer köpa ditt fina ugglemotiv och skulle gärna vilja köpa den i ännu större format än 30x40cm. Är det möjligt?
/Sandra

Svar: Hej! Men tack, vad roligt att höra att du blivit inspirerad! Just ugglemotivet är det jag funderar på om jag ska beställa en storlek större, men jag tror inte att jag kommer att göra det vid första beställningen från tryckeriet utan jag kommer att kolla upp först vad det kostar och hur kvaliten blir! Mvh Elin
Elin

2013-08-15 @ 07:56:37
Postat av: Agneta

Vad fin ugglemotivet är :-)

2013-08-23 @ 09:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0