En ny säng till Alva!

Publicerat: 2013-08-14 Kl: 19:59:17 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Vi har känt ett tag att Alva började bli för stor för sin gamla säng som var en spjälsäng utan långsida, och nu när det kommer ett lillasyskon snart som behöver spjälsängen var det dags att köpa henne en större! Jag tänkte först köpa en växasäng, men till slut så blev det en juniorsäng som vi beställde från Ikea. Sundvik heter den och passade superfint inne i Alvas rum!

Tyvärr tar den ju lite mer plats än den gamla sängen, så jag fick möblera om för att den skulle få plats samt att kistan som hon förvarat gosedjur i fick flytta in i vardagsrummet. Men jag tänkte ha någon platt förvaringslåda med hjul under sängen som hon kan ha gosedjuren i så att hon får ha dem på sitt rum, så kan kistan bli leksaksförvaring till bebisen sen framöver, jag vill minnas att Alva också hade alla sina leksaker i vardagsrummet när hon var liten!




På kistan som vi flyttade ut satt tidigare en massa ugglor och andra fina kompisar, men några av dem får ta plats i sängen i stället för i kuddhörnan är det verkligen proppfullt av kuddar och djur..




Eftersom jag ställt sängen mot en annan vägg än innan så blev det lite konstigt med hyllan och tavlorna, det passar inte ihop så bra längre så jag ska möblera om lite på väggarna också! Jag tror att jag ska skruva ner tavellisten och sätta upp en stringhylla istället, frågan är bara om den ska sitta precis där tavellisten sitter eller på väggen bredvid den stora tavlan från Littlephant. Många beslut som ska tas haha..





Trevlig kväll på er alla som kikar in här ♥

Kommentarer
Postat av: Katarina

Va fint det blev! Passar ju finfint:) Har oxå fått upp våra möbler nu i sovrummet efter ommålningen:) Mkt nöjd! Vi får höras & ses snart igen! Kram / Katta

2013-08-14 @ 21:32:24
Postat av: madelein - sexbarnsmamma

Vad fint det blev!

2013-08-15 @ 10:01:14
URL: http://madelein.se
Postat av: Agnes

Hej, vilken mysig blogg du har! Tänkte bara tipsa om en hemsida som säljer ett jätte bra tvättmedel anpassat för barn man kan beställa och få det hemskickat direkt till dig! Det finns även massa bra hårvårds produkter man kan beställa. Besök www.direkttvätt.nu!

Visste du också att det är många tvättmedel som innehåller Zeoliter som gör att det dammar mycket mer i hushållet, läs mer om dammande tvättmedel på www.estell.nu!

Ps: Tvättmedlet på www.direkttvätt.se innehåller INTE zeoliter! Ds.

Kram :)

2013-08-15 @ 12:47:51
Postat av: sally

Hej!
Vilket otroligt fint rum! Vad inspirerad jag blev! Mest intresserad är jag av mattan! Vart har du fått tag på den?
/Sally

Svar: Tack så mycket! Ursäkta det sena svaret men mattan är köpt på Mio för några år sedan :)
Elin

2013-08-16 @ 19:42:29
Postat av: Ulrika Ekholm

Hej! Har följt din blogg ett bra tag. Nu undrar jag om du har några enkla tips för att inreda ett barnrum (4 åring).
Dottern har äntligen fått eget rum men är inte nöjd. Hon tycker det är fult. Själv har jag tyvärr ingen känsla för inredning och det värsta jag är dessutom färgblind , så har lite svårt få till det.
Tack för trevlig och inspirerande läsning i bloggen

2013-08-16 @ 20:48:19
URL: http://www.mobilblogg.nu/Ulrika
Postat av: Babylight

Vilket fint rum! :-)

2013-08-20 @ 10:27:48
URL: http://www.babylight.se
Postat av: Jenny - mammaliv i Nashville

Åh jag ÄLSKAR Alvas rum!! Så himla fint. Önskar jag kunde flyga över dig till Nashville så du fick dekorera & pyssla i vårt hem ;) haha. Så himla fint!

2013-08-20 @ 18:50:25
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Jeanette - En mammas vardag

Oj vilket fint rum hon har:)

2013-08-26 @ 07:59:38
URL: http://jiaslife.blogg.se/
Postat av: Mia

Blir full i skratt när jag hittade din blogg och såg Alvas rum. Vi hade verkligen många saker som var likadana i barnrummet ;) Haha..

Väääldigt fint verkar ni iallafall ha det hemma och du verkar ha en mysig blogg. Kommer absolut att spara din blogg bland favoriter.:)

Lycka till med bebisen!

2013-09-09 @ 11:49:20
URL: http://marian.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0