Lite nytt till Alva från Lejonin/Elise design!

Publicerat: 2013-04-07 Kl: 20:37:48 | I kategori: Barnkläder |





Jag har ju haft köpstop på barnkläder i flera månader nu, inte en enda liten strumpa eller ens en fingervante har jag köpt sen innan jul. Så jag blev himla glad när det här fina paketet damp ner i brevlådan för några dagar sedan med två helt underbart fina plagg till Alva! Tack tack säger vi båda ♥

De kommer från Elise design som tillverkar barnkläder under namnet Lejonin, och vi har ett litet samarbete just nu vilket känns jättekul då jag älskar såna här färgglada och mönstrade barnkläder. Ikväll kommer det att komma upp en tävling i samarbete med Elise design så kika in om några timmar och tävla!

 


Dessa två plagg var så himla fina tillsammans, precis min smak när det gäller barnkläder måste jag säga! Det fina klövertyget fanns i flera olika färger och jag var inne på rött först, men nu blev jag himla nöjd att det blev just gult!



Annars hoppas jag att ni alla haft en bra helg! Själv har jag ju såklart jobbat hela helgen vilket var lite trist igår när det var så fint väder, men idag har vi haft snöstorm, alla vårkänslor liksom försvann när jag pulsade till bilen och fick snö i hela skorna imorse..


Kommentarer
Postat av: Elin

åh vilka söta! Gillar byxorna speciellt!

2013-04-08 @ 09:27:21
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se
Postat av: Siri

Hej. Halkade in på din blogg.. såg den underbara pyjamasen me ugglor du bloggade om i augusti 2012 å även tshirten me röda äpplen.. blev såå kär å försökte utan resultat hitta dom hos nån av butikena som säljer.. men såklart fanns dom inte... om du ska sälja dom (såg att du skrev att du säljer på tradera obland.. )snälla snälla gulliga skulle inte jag kunna få köpa då? Tycker du har såå fina kläder till din dotter!!

Svar: Hej! Ursäkta för sent svar! T-shirten sålde jag för ett tag sedan tyvärr då den var för liten, och pyjamasen använder vi för fullt här hemma :) Det är svårt ibland att få tag på äldre kollektioner men som sagt är tradera ett bra tips! Jag tänkte nog spara pyjamasen till eventuella syskon så den är inte till salu än på länge ;) mvh Elin
Elin

2013-04-08 @ 20:47:19
URL: http://minbebis.com/blogg/mammasiri
Postat av: sofie

Vilka fina kläder och så glad man blev av dem! Det är så fint med mycket färg i barnkläder!
Tavlan som jag köpte av dig i veckan blev en riktigt uppskattade doppresent, så tack igen. Jag länkade från min blogg hit, hoppas det var lungt!

2013-04-13 @ 22:01:57
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Postat av: KarinSandra

Vilka mysiga och färgglada kläder!
Mysig blogg!

Allt bra?
Kram

2013-04-14 @ 12:05:14
URL: http://karinsandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0