Sov gott!

Publicerat: 2012-09-23 Kl: 23:33:00 | I kategori: Barnprylar |





Klart jag var tvungen att köpa någon "onödig grej bara för att den var fin" när jag var i Stockholm förra helgen, och i den kategorin hamnar nog de här supergulliga docksängkläderna från Sebra. Ugglor på framsidan och retroblommor på baksidan så att man kan vända på dem efter humör! Jag köpte dem på Åhlens där jag spanade på dem redan förra gången jag och mamma var i Stockholm, så nu när de fanns kvar så fick de såklart följa med hem.





Den fina dockvaggan fick Alva i julas. Hon är verkligen inne i en leka med dockorperiod, det är väldigt mycket bytande av blöja och mata dockorna här hemma. Alva står och lagar mat i sin lilla spis, och sen sätter hon sig med dockan i knät och pratar precis som man själv gjorde när hon var mindre. "Här ska du få mat av mig, jag har gjort barnmat på spisen till dig. Jag ska hjälpa dig med skeden och mata dig, kom och sitt i mitt knä. Det är jättehett, jag ska blåsa så du inte bränner dig. Oj har du kissat, jag ska byta blöja på dig dockan, kom så går vi till toan". Ja det är verkligen roligt att sitta och tjuvlyssna när hon leker sina fantasilekar!




Dockan somnade sött under sitt nya uggletäcke. Såklart.


Annars har det varit full rulle hela helgen med jobb både lördag och söndag. Sen så blev vi bjudna på middag hos Erik och Elin igår, jättegod hemmagjord pizza! Ikväll har jag haft mina fina tjejkompisar på besök hela kvällen så där fick jag en massa extra energi vilket behövs då jag börjar bli sjuk igen. Ont i halsen och lite feber trots att det bara var typ en månad sen sist men förhoppningsvis bryter det inte ut så mycket mer.


Grattis förresten till fröken nattfrost som vann tävlingen hos Hjärtat mitt! Jag presenterade vinnaren i själva tävlingsinlägget då jag sett många som gör så nu och jag tänkte att det nog inte är så många förutom vinnaren själv som är så intresserad av vem som vinner. Men flera har frågat så jag skriver ut det här också! Tack till alla ni som var med och tävlade också!



Kommentarer
Postat av: PyretsMamma♥

Åh så gulligt!! :)

2012-09-24 @ 11:58:27
URL: http://hasselqvist.blogg.se/
Postat av: Sandra på Ön

Supersött var det! :)

2012-09-24 @ 14:27:54
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Jullan

Men åhhh vilket fint docktäcke! Finns det bara på Åhlens Stockholm? :/

Svar: Ja men visst är det gulligt! Nej det finns nog på massa webshopar också, bestkids.se tror jag det finns bland annat! mvh Elin
Elin

2012-09-27 @ 10:15:34
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej! Jag har en liten fråga angående om Elins säng. Min son likadan , men hans säng har inte en sån kant att man kan ta upp när han sover. Har ni fixat själ eller var det så när ni köpte?

Svar: Hej! Sängen är en spjälsäng från Ikea som vi tagit bort ena sidan på, och den lilla kanten som sitter där är en stödbräda som går att köpa på ikea också, tror den kostade 79 kr och heter VIKARE eller nåt sånt och den passar nog på de flesta sängar för man skruvar dit den! mvh Elin
Elin

2012-09-27 @ 21:03:42
Postat av: Anonym

Menar om Alvas säng :)

2012-09-27 @ 21:04:25
Postat av: emma, mamma till julia (foto och inredning)

gud vilket fint dockpåslakan ;D det där skulle jag vilja ha till julia fast inte till dockan utan till jullan :D kramis

2012-10-09 @ 10:54:43
URL: http://www.emmzien.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0