Hemma hos oss - köket!

Publicerat: 2012-10-11 Kl: 21:25:11 | I kategori: Hemma hos oss |






Nu har vi bott här snart i ett år, och jag har fortfarande bara hunnit visa bilder på typ halva lägenheten. Det kan bero på att man uppenbarligen aldrig blir färdig med allt man tänkt, men nu så tror jag att jag snart kommer att känna mig nöjd med det mesta. Jag har visat bilder på vardagsrummet och matplatsen i köket men inget däremellan tror jag, alltså själva köket vilket helt klart beror på att det alltid alltid ligger saker framme just där.  Hur mycket man än städar så lyckas alltid köksön bli en brev/papper/skräpsamlare, och eftersom vi har i princip noll förvaring i köket så ligger mycket framme jämt. Men för några veckor sedan så fotade jag köket till en annan grej så lika bra att lägga upp dem här också när det för en gångs skull var välstädat!




Älskar vår köksö som gör att det känns så öppet i hela det kombinerade vardagsrummet/köket. Till höger har vi alltså soffan och tvbänken.



Några av mina favoriter i köket är de här fina förvaringsburkarna från Cult design som jag köpte i ett desperat försök att få köket att se mindre rörigt ut, men det är lika stökigt varje dag ändå haha.. Men himla fina är de iallafall!



Mittemot köksön sitter vår älskade fondtapet från Midbec som jag är så glad att jag hittade i sista sekunden när vi valde tapeter till flytten, tycker den är så fin! Här ser man rakt in i sovrummet också.



Här tänkte jag skriva att "se så fint det kommer att passa med den nya stringhyllan", men tyvärr så ser man ju inte ens väggen som den ska sitta på, det är till vänster om skafferiet och micron..


Jag känner mig superpeppad att få klart här hemma och har förhoppningar att det inte kommer att ta allt för många veckor. Stringhyllan (som jag som jag skrev tidigare köptes med 500 kr rabatt, jippie!!) ligger på utlämningsstället och väntar, två små hyllor ska inhandlas i helgen och nästa vecka ska jag ta tag i min tavelinspirationsvägg i datarummet. Sen är det nog klart! Förutom att vi MÅSTE skaffa en spegel till hallen. Vi har varit spegellösa sen vi flyttade in förutom badrumsspegeln som visar halsen och uppåt, så jag måste alltså gå ut i hissen när jag vill spegla hela kroppen haha.. Som tur är så har jag inte stött på någon granne under tiden. Än.



Grattis förresten till Jenny vars namn jag drog som vinnare av blusen från Lilla tussilago som jag lottade ut förra veckan!



Kommentarer
Postat av: ♥ Tirja ♥ Mamma till Isak och Aila ♥

Men så fint ni har det!
Kan väl trösta dig med att vi snart bott i våran i 3 år och inte ens kommit halvvägs i hur det ska se ut här! :)

Svar: Tack! Ja det är ju oftast så att man har många idéer men alldeles för lite tid att genomföra dem ;)
Elin

2012-10-11 @ 22:00:13
URL: http://tirja.blogg.se
Postat av: Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Super fint ni bor.

2012-10-11 @ 22:05:25
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: maria

jätte fint!

2012-10-11 @ 23:42:56
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Emma

Supersnyggt! Men jag undrar vart du har köpt brickorna som du har på köksbänken?

Svar: Tack! Den gulmönstrade brickan står det petronella/formverket.se på och den är köpt på designbutiken i Umeå. Den svarta med klöver är ett grytunderlägg som kommer från johanna b! Mvh Elin
Elin

2012-10-12 @ 10:01:06
Postat av: kiwiberries

vilket underbart kök ni har! så roligt att få se det!

2012-10-12 @ 11:55:21
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Postat av: Sanna

Älskar också köksdelen i lägenheten. :) Eran fondvägg är verkligen jättefin. Apropå spegeln i badrummet satt våran spegel allra helst i lilla badrummet sjukt högt upp. Men vi sa till om det så dem har åtgärdat det..

2012-10-12 @ 17:09:05
URL: http://livetssmabestyr.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hittade precis din blogg och vi har precis samma inredningstil, inspirerande att se dina bilder! Har också en dotter som heter Alva och så en son som heter Casper. Och precis som du så ÄLSKAR jag Småfolk, så nu ska jag tävla!
Tack för en fin blogg!

Svar: Men tack snälla för din gulliga kommentar, jättekul att höra att du gillar bloggen och tycker att den är inspirerande! Sånt gör mig så glad!
Elin

2012-10-12 @ 20:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0